Beoordelingen van Tao Restaurant Leeuwarden

Recente recensies van Tao Restaurant Leeuwarden

5 sterren na 512 reviews

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed verpakt en het smaakte fantastisch !

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, alles was wat minder. De zalmsalade daar zat een lang stuk verkleurd zalm strookje in. Deze was taai, dus niet opgegeten. Het stukje beef in de spring roll was erg klein. Eén helft zat niks in. Ik ben beter gewent en zal de eerste tijd niet weer iets bestellen. Dit is nu de derde keer. Kwaliteit is niet altijd geborgen. Jammer!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, en sushi was weer heerlijk zoals altijd.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden, met stip! De warme gerechten zijn een mooie aanvulling. Bij een bestelling wordt deze altijd geleverd binnen de aangegeven tijd.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

top. Hartstikke lekker. Portie had iets groter gemogen. Verder alles dikke 10.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi en op aangegeven tijd bezorgd topi

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker maar jammer dat de pokebowl’s nu een stuk kleiner zijn en dat voor dezelfde prijs

Reactie van Tao Restaurant:Beste Hinke, De verpakking is inderdaad gewijzigd, maar de inhoudsmaat van de oude en nieuwe verpakkingen zijn allebei 750ml. De nieuwe bowls zijn hoger, maar de diameter is kleiner, maar voor de volume maakt het dus niet uit.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 poke bowls besteld, alle 3 met verschillende hoeveelheid "beleg", waarvan 1 echt te weinig, jammer! Daarnaast lijken de poke bowls sowieso kleiner geworden.. Speciaal verzoek wel ingewilligd en top bezorging.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere keer was de sushi weer VOORTREFFELIJK.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik voorop stellen dat ik altijd 5 sterren geef voor kwaliteit en bezorging. Het valt ons wel op dat hoe groter de bestelling is des te groter de foutjes in de bestelling. Gisteren kregen we ipv Shake teriyaki-yaki ramen (zalm), beef erin. We konden daar ook mee leven, hoor, maar let op de zorgvuldigheid. Voor de rest was de kwaliteit van het eten TOP! Bezorger was vriendelijk en op tijd!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeeeeerlijk😍 Veelzijdige box. Voldoende soja saus etc. Optijd bezorgt.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer zoals altijd!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We halen geregeld af bij Tao, en de kwaliteit is altijd hoog. Een enkele keer een uitstap gemaakt naar een andere sushi restaurant, maar komen toch altijd terug bij Tao omdat het gewoon de beste sushi van Leeuwarden is.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

3x Pokebowl besteld voor afhaal. Exact op tijd klaar en erg lekker. 1 klein minpuntje... de Pokebowl met zalm had niet heel erg veel zalm. Die verhouding had beter gekund.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen van Tao. De smaak was uitstekend. Een rijstgerecht en een (gebakken) noodles gerecht. De gerechten kwamen goed op temperatuur aan, zeer warm. De bijgeleverde kleine salades waren vers en crispy. De porties waren ietwat aan de kleine kant. De sushi box 6 was ook erg lekker. Bijgeleverde soyasauce was meer dan voldoende. Gember, wasabi en eetstokjes maakten de bestelling compleet.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en staat op tijd klaar (afhalen)

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goede kwaliteit. Ook de spaarpunten zijn de moeite waard🌝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Heerlijk gegeten!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, maar vond erg weinig vis op de bokebowl. Het zou niet alleen om de rijst moeten gaan .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend ❤️

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd 😊

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk en de service fantastisch. Bestellingen staan altijd op tijd klaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Box 12 en box 15 voor 4 personen meer dan genoeg. Verse sushi. Meer dan genoeg wasabi, soyasaus. Overall dikke prima.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker op smaak, de sushi was lekker vers. Één van de warme gerechten was wat lauw.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, maar hoop nog steeds stiekem dat het bezorggebied uitgebreid wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi van een top restaurant!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten maar wel met een paar minpuntjes. De sojaboontjes waren te groot en daarom droog, de groenten bestonden voor 80% uit mini mais en de altijd lekkere black pepper beef was taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!, Snelle en correcte bezorging. Vlotte perfect werkende Website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud en smaak loos. Normaal goed maar nu helaas niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker, zoals altijd!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !! Altijd

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, stipte bezorging en aardige bezorgster!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Tsja... wat moet ik nog zeggen na tig bestellingen 😁

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn om weer, thuis, te genieten van een overheerlijke, vers bereide, pokébowl. Ook helemaal super dat hij wat sneller klaar gemaakt kon worden omdat ik mijn trein dan kon halen.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie producten en veel keuze, mijn favoriet blijven de St. Jacobs schelpen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. En netjes op tijd en verzorgd.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk!! En super snel bezorgd.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en heerlijk eten!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld bij Tao. Héérlijke sushi, vers , mooi van structuur en kleur. Ik haalde altijd elders mijn sushi, maar dat viel de laatste paar keer flink tegen. Tao heeft er een nieuwe klant bij! Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vrouw moet glutenvrij eten hebben. Telefonisch zeer goed geholpen. Namen alle tijd om ons te woord te staan en te helpen. Hierdoor heerlijk kunnen eten.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(Altijd) heerlijke sushi en keurige bezorging

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een leuke bezorger

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier vaak een poke bowl spicy tuna. Hij is erg lekker. Mocht wat ons betreft wel wat meer tonijn in...

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden drie pokebowls met zalm besteld. Er zat veel te weinig zalm op. Het waren karige porties. Ik ben beter gewend van jullie!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kwaliteit De beste smaak De snelste bezorging De beste sushi-zaak in Leeuwarden!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten vd schotel met 5 personen!! Aanrader!!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig op tijd door een vriendelijke bezorgster geleverd, heerlijke sushi, jammer dat het zo snel op was :)

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alleen zeewier salade was weinig zeewier en erg veel gewone sla

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, vriendelijke koerier. De sushi was zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Altijd goed van Tao!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Bestellen via de website is ideaal en kon opgehaald worden op het afgesproken tijdstip!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en grote order geplaatst die ook perfect op tijd klaar was.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd en voldoende sojasaus, wasabi en gember erbij! Top!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tao is onze grote favoriet, zowel het bezorgen als in het restaurant! Het eten is altijd heerlijk en ook de bezorging is altijd top! Maar wat het helemaal afmaakt, is de sublieme service! Die is altijd super, maar bij onze laatste bestelling hebben ze zichzelf overstegen. We bestelden eten voor een groepje, waarbij we het eten voor 1 persoon zijn vergeten door te geven. Na telefonisch contact kwamen ze zelf met een oplossing waardoor het vergetene nabesteld kon worden en met 'express delivery' bezorgd werd. Zo konden we toch samen eten! Kers op de taart was het gratis drankje dat ze er bij hadden gedaan. Was helemaal niet nodig omdat het onze eigen fout was en niet die van Tao. Extra bijzonder is dat het ons favoriete drankje was dat we in het restaurant altijd bestellen; dat dit onthouden wordt, toont het persoonlijke van Tao aan!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten! Jammer dat ik online geen studentenkorting kan gebruiken. Dan zou ik nog vaker bestellen.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd! Ik bestel regelmatig, en dan vooral de kip/ avocado / komkommer sushi! Zelf niet zo’n fan van vis haha Als deze combinatie nou eens in een box komt ben ik helemaal blij ;)

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Altijd dezelfde, goede kwaliteit. Zowel afhaal als restaurant. Heb aardig wat sushi restaurants gehad, maar kom toch altijd het liefst terug bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede kwaliteit. Op tijd klaar, we hoefden niet te wachten. Wel zat de bestelde en betaalde soja saus er niet bij helaas, maar daar maak ik verder geen probleem van. Kortom, wij hebben heerlijk genoten.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zo als altijd perfect.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

top!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en super lekker eten!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was dit keer veel minder goed dan wij gewend zijn van Tao. De sushi viel half uit elkaar en zag er niet mooi uit. Gesneden in verschillende lengtes en rommelig opgemaakt. Het zeewier viel van de rijst af. De crunchy Panko rolls waren koud, deze horen warm geserveerd te worden en waren ingepakt bij de koude gerechten waardoor dit gerecht naar oude frituur hapjes smaakte. :(

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk! En snel geleverd

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Vooral de Pokebowl Tonijn👌🏻 Snelle levering en de hoeveelheid is super, kan hem niet eens helemaal op😁

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we allang gewend zijn, was het weer heerlijk. Vers en goed op smaak. Smaakt altijd naar meer. Binnenkort gelukkig maar weer eens bij jullie uit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke x zeer tevreden. Goeie service en erg lekkere sushi

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en bezorging top!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, ook was bestelling mooi op tijd klaar en we hoefden niet te wachten. Top Een aanrader en we gaan het zeker vaker doen

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de afgesproken tijd. 👌🏽 De bestelde sushi’s verrukkelijk en netjes gepresenteerd. Een aanrader!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed zoals altijd !

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suhsi was heerlijk. Warme hapjes vielen erg tegen. Niet knapperig en weinig smaakvol. Bezorger was iets later dan voorspeld

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, snel klaar om op te halen en genoeg soya saus en stokjes erbij. Ook handig dat de soya saus in bakjes kwam, waardoor je geen schaaltje nodig hebt! Top!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed! Smaakte als wanneer je echt in het restaurant at. Goed verzorgd. Warme gerechten goed ingepakt en nog prima warm na 15 min rijden.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en het eten is perfect, alleen wel erg jammer dat het sparen niet meer kan sinds corona, terwijl er toch flink wordt gespent aan Tao de afgelopen maanden. Corona hoeft daarvan niet de reden te zijn, gezien dit elektronisch is.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer tevreden..Heeft goed gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als we gewent zijn, maar nu thuis weer over heerlijk. Met een uitstekende afhaal service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, kwaliteit was goed. Warme gerechten waren nog goed warm. Bezorging was keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, en het is maar goed dat jullie voor ons zo ver weg zitten, anders hadden we vast elke dag besteld

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zalig!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Makkelijk te bestellen en op tijd klaar.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en super snel bezorgd ♡

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd helemaal super! Snel, vers en heel erg lekker!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

❤️❤️❤️🎉

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd. De ramen was erg smakelijk. Netjes op tijd bezorgd . Top!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

carpaccio sushi was helaas niet zo lekker. Voor de rest prima als altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, net zo lekker als wanneer je in het restaurant eet. By far het beste sushi restaurant van Leeuwarden. Snelle service en ook zonder fouten. Maar vooral: overheerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en zoals altijd lekker:)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! En goed geregeld met afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en fantastisch lekkere sushi ; een echte aanrader ..

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi. De nummer 1 in Leeuwarden! Toppers

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En daarbij een leuk briefje van het leukste personeel en ook nog eens een voucher kado gekregen...super!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten met ons vijven, de sushi was helemaal top, zag er heerlijk uit en smaak was prima.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel op kunnen halen, prima kwaliteit.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en op gewenste tijdstip klaar!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers keurig verpakt en op afstand meegegeven

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze zware tijd, probeer je de horeca te helpen. Ik bestel via de app en ook een leuke order van €48,- Vervolgens bij afrekenen merk ik, dat er €0,25 aan transactie kosten worden berekent ,terwijl je niet anders kan betalen! Ik vind dit ronduit belachelijk ! Het is niet veel, maar gaat om het principe . Volgende keer maar andere sushibar, die rekenen nl geen “extra” kosten

Reactie van Tao Restaurant:Beste RT LWD, We waarderen dat u graag de horeca wilt helpen met uw bestelling. Om zoveel mogelijk handcontact te vermijden hebben wij ervoor gekozen om geen contante betalingen meer aan te nemen. Dus zowel onze take-out, als onze delivery diensten zijn geheel contactloos. Alle betalingen verlopen online. De transactiekosten zijn kosten voor de iDeal-betaling die onze provider rekent. Hier hebben wij geen invloed op. We betreuren het feit dat dit een vervelende nasmaak heeft gehad, maar alle bestellingen via platforms als www.sitedish.nl, www.thuisbezorgd.nl, www.bezorgland.nl hanteren transactiekosten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bezorger was mooi op tijd. Top!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel en lekker

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer lekker vers en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en goed geregeld. Twee heerlijke poké bowls besteld.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen was prima geregeld!! De Corona-maatregelen werden in acht genomen.... 👍 En de sushi’s waren heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Behulpzaam, snel en lekker

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en op tijd klaar, kwaliteit sushi kan iets beter in vergelijking met andere restaurants, verder prima!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, is precies op tijd bezorgd, perfect. Voor herhaling vatbaar!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima service. Super tevreden

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en vriendelijke service aan de deur!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super 👍

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom was de sushi weer HEERLIJK. Lekker vers en smakelijk 😋👌🏻 Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van de lekkere sushi. Helaas niet kunnen genieten in het restaurant ivm Corona maar door het gemis van sushi nu laten bezorgen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles super vers en lekker bereid. Tijdens corona ook top geregeld qua hygiëne

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en iedereen had gekregen wat hij had besteld

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great as always!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer overheerlijke sushi en pokebowls! Top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben afgelopen maandag heerlijk gegeten dankzij jullie uitstekende service! Het eten was goed warm! Grote porties, goeie sushi en een super snelle bezorging! Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, was weer super!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kind aan huis bij Tao, normaal altijd erg lekker (5 sterren etc) maar deze keer was de take away was deze keer gewoon echt niet ok en niet lekker. Tonijn en zalm waren niet vers (verre van) en de zeewier salade en sushi ook niet. Kortom, teleurgesteld.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snele levering. Fijn dat er een vegan poke bowl op het menu staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel, vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Ook niet anders verwacht, is altijd zo. We kunnen niet wachten weer es bij jullie te eten en van de sfeer te genieten.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel, vriendelijk en lekker vers.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De allerlekkerste sushi! Goede service, zeer snel en vriendelijk personeel! Kan niet wachten tot het restaurant weer open gaat.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super snel bezorgd en heerlijke sushi

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de aangegeven tijd, en het eten was heerlijk!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk 😍😍😍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, al veel sushi aanbieders in en rondom Leeuwarden geprobeerd en kom steeds terug bij Tao. Goede prijs voor top sushi.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alleen ontbrak er een gerecht. Dat was jammer

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk. Binnen 20 minuten bezorgd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voor een vriendelijke prijs. Mooi op tijd bezorgd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg fijne service! Keueig op de ander halve meter regel maar daardoor zeker niet minder! Het eten was heerlijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd en heerlijk gegeten. enige minpuntje dat het niet meer erg warm was

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat bezorgd maar het was het wachten meer dan waard. Mijn dochter had voor haar verjaardag gekozen voor eten bij Tao en nu dit niet op locatie kon was het thuis laten bezorgen een prima optie! Dank je wel!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Prettig dat er meer smaken 'poké bowls' toegevoegd zijn. Zou fijn zijn als bij de 'fresh spring rolls' ook de vissaus geleverd zou kunnen worden.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd klaar en heerlijk gegeten!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alles was top, kwaliteit van de sushi en de bezorging. Dit doen we vaker! Vooral nu we niet uit eten kunnen gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 🍣 we zitten natuurlijk liever in het restaurant maar voor nu helemaal prima! Goed geregeld 👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeelijk, mooi op tijd! Super! Doen we zeker nog een keer. Aanrader!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling gedaan en binnen een half uur al thuis bezorgd. Prima, zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets aan toe te voegen, dit was genieten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, snel en kwalitatief zeer goed!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Perfect om onze feestelijke dag in Corona tijd gastronomisch te completeren.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd (25 minuten) en sushi was weer heerlijk :)

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een prima prijs. Levering was ook exact op het afgesproken tijdstip. We komen snel weer langs als het weer mag.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd overheerlijke sushi en een pokebowl. En mooi op tijd bezorgd! Top!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Vers en lekker. We hebben genoten!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een poke bowl zalm gehad. Er zaten weinig piep kleine stukjes zalm bij. Ook te andere ingrediënten waren weinig per soort. Viel me tegen van een bedrijf met deze grote naam. Vooral in vergelijking met andere poke bowls

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd en vlotte bezorging

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed systeem m.b.t. Corona. Lekker eten en snel.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten en snelle bezorging 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Eten was heerlijk en jullie gingen extreem goed om met de veiligheid! Top top!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi en twee heerlijke menu’s gehaald. Voor de deur even gebeld en keurig op de afgesproken tijd uitgeleverd! Een leuke manier van lekker eten in deze vervelende Corona-tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig op tijd. We hebben genoten van de sushi en poke Bowls. Absoluut voor herhaling vatbaar. Prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, gemakkelijk en veilig

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kunt de tijden kiezen per half uur . Het eten werd netjes in aan elkaar genieten zakjes op de deur mat gezet . Het was echter een half uur later. Ik had een telefoontje op Prijs gesteld als het een ander tijd vak wordt want dat kan gebeuren . En ik gun u juist een mooie omzet en vele bestellingen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. We misten alleen de soja boontjes. Bezorger wist niet waar ze waren. Ze zou het uitzoeken. Niks gehoord tot er bijna een uur later weer een bezorger stond met de boontjes. Een nalevering. De eerste bezorger had t moeten vertellen. We hebben de boontjes meet teruggegeven, kinderen hadden inmiddels al wat anders gegeten. En wij hadden de sushi ook al op. Als oplossing zou het in het logboek bezet worden, zodat we bij de volgende bestelling deze extra zouden krijgen. Communicatie erg zwak dus en een oplossing waar we niks mee kunnen. Het hele punt van nalevering bij een bestelling snap ik echt niet. Je stuurt toch ook niet eerst de bodem en later het beleg van een pizza?

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer super lekker! Héérlijke pokebowls en kipspiesjes

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snel bezorgd!!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Helaas klopte de afhaaltijd die via de mail werd gestuurd niet. Mijn vriend heeft 25 minuten op onze maaltijd gewacht in de kou op een winderige hoek. Een beetje uitloop is niet erg maar dit duurde te lang

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker take away gehad. Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd meer dan perfect, snel bezorgd en heerlijk van smaak! Supervers! Aanrader!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Heerlijk en zoals vanouds. Dit is voor herhaling vatbaar 😊😊😊

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi meegenomen voor onderweg. Wat was dat smullen zeg! Wat ook fijn is, dat er meer dan voldoende wasabi, gember en soya wordt meegegeven. Chopsticks was het enige wat ervoor mij ontbrak, aangezien het voor onderweg was, maar dat geef ik de volgende keer ff aan, want ik kom zeker terug!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ,,, maargewoon in de zaak is net iets lekkerder en warmer ,helaas moet het nu zo even ivm Corona

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat kan ik zeggen? Het hele gezin vond het zo lekker!!! Je proeft dat alles vers van de keuken komt. De Yakitori- yaki ramen met de krokante kiprepen worden zorgvuldig apart van de noodles gehouden waardoor alles crunchy blijft! Sushi Abe fried make was ook een goeie keuze. Heel fijn dat we nu ook warme gerechten kunnen bestellen.,Tja, van Tao word je blij 😁

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Tijdens deze crisis echt een klein feestje thuis

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als wij zeggen sushi dan betekent dat sushi bij TAO. De lekkerste sushi die wij tot nu toe hebben gehad. Kwaliteit is echt supergoed en het bezorgen is ook altijd op tijd!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er super snel, vriendelijke bezorgster en het eten was (zoals altijd) erg goed!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangegeven tijd bezorgd. Helaas waren de mini loempia’s en de kip yakitori wel koud. De Sashimi was goddelijk.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als verassing voor mijn dochters sushi besteld. Dit zou 17:45 bezorgt worden. Jammer genoeg kwam de verassing qua tijd in de knel en kregen ze het in de gaten. Sushi werd pas om 18:00 geleverd. Verder prima. Bezorger excuseerde zich.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker zoals je van Tao gewend bent. Warme gerechten waren niet superwarm meer, maar dat krijg je als je het moet bezorgen. Contactloos bezorgen ging ook goed. Bezorger wachtte keurig tot ik de deur open deed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, het was weer geweldig

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel hier vaak de pokebowl. Nu ook vega pokebowls, zijn ook super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geweldig op tijd, zag er goed verzorgd uit. Smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great as always! The best in town!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was omgevallen

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd supergoed. Zelfde kwaliteit als in het restaurant. Online bestellen is supermakkelijk en afhalen was corona-veilig. Goed over nagedacht!! En toch sushi eten. Helemaal geweldig! Wel duurder dan de 5 rondes in het restaurant maaaarrr dan zondernl drinken. Wij waren onder de streep goedkoper uit :). Helemaal blij

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het is helaas altijd lastig inschatten hoeveel je moet bestellen voor 4 personen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker! Ik heb er van genoten. Helaas ontbrak de gefrituurde banaan. Waarschijnlijk door de drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was, zoals altijd, top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en variërend! Sushi vonden we in eerste instantie wel wat prijzig, maar is het allemaal wel waard.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, Gisteren 03-04-2020 .. normaal gesproken altijd heerlijk eten bij Tao kom er al jaren in het restaurant kwaliteit echt eerlijk en zeker wat je krijgt voor je geld (heerlijk eten prijs kwaliteit verhouding). Nog nooit besteld aan huis bij jullie maar moest zeggen prijs/kwaliteit verhoudingen is niet om naar huis te schrijven. Je krijgt weinig voor wat je betaald .. En naar mijn meningen klopte de bestelling ook niet er miste 2x 4 sushi 🍣 de sushi box die bij mij bestelling zat was compleet waardoor de zelfde extra sushi van het zelfde dus niet extra meegeleverd was, daardoor 2x4 te weinig gehad kwam daar achter tijdens het eten zij tegen mijn vrouw volgens mij klopt het zo niet. Had gisteren geen zin aan gedoe dus dacht laat maar maar nu ik jullie enquête voorbij zag komen last ik het toch maar even melden in dit bericht naar jullie toe. De bezorger was top netjes en vriendelijk en houd zich netjes aan de Corona regels ..👍🏼👍🏼👍🏼😊 Ben niet boos of zo maar omdat

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ik vind wel dat bin de bowls veel rinst zit in verhouding tot de topping, wel goed van smaak

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was, zoals altijd, FANTASTISCH lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Ontzettend lekker 😋

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima Maar de prijs is echt schrikbarend. Met 3 personen sushi voor net zoveel geld als een hele avond ‘all you can eat”. Doen we niet weer. Jammer

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu er nieuwe hapjes bij gekomen zijn is de bestelkaart super! Het eten was al top maar deze aanvulling is geweldig. Netjes op tijd bezorgd en het smaakte weer heerlijk.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De porties waren minder groot als wanneer we in het restaurant kwamen eten. Maar kwaliteit super goed. Genoten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pokebowls gehad! Heerlijk vers en netjes verzorgd!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is. Altijd lekker, maar deze keer niet :( Het smaakte als de sushi niet vers was, alsof het een lange tijd zat te staan.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk weer sushi in quarantaine. Heerlijk!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorgen en op tijd en afgeleverd zoals het hoort. Top.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt dat jullie in deze tijden door strijden. Ik heb heerlijk gegeten, veel dank!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd keurig verpakt en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker snel geleverd best in town

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beztelling duurde door omstandigheden langet, kan gebeuren. En heb wat extra sushi gekregen, heel aardig! Eten was weer top.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl gehaald vandaag. Was weer heerlijk en optijd klaar.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks veranderen, personeel dat bezorgd is ook superleuk!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekker gegeten.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!100%

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je dochter van 8 keihard schreeuwt, maaam.ik zag iemand met een bakje achterop van tao, ze zijn er al! Dat kan nog niet schat, er is vast iemand anders die ook heeft besteld . Dan doen jullie iets goed, het was weer heeeerlijk!!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de hoogte gehouden en op tijd!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi, maar sushi met komkommer is wel een beetje saai. Gelukkig was de portie groot en gevarieerd genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, vers van smaak, heerlijk. Vriendelijk personeel

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Zoals we gewend zijn :) Normaliter bestellen wij per telefoon, maar online is nog veel handiger. Heel erg blij met de service en kwaliteit. Wij hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, supervers! Binnen 40 minuten bezorgd, zoals aangegeven. Zal er zeker nogmaals bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging (5 minuten voor de afgesproken tijd)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Zoals altijd!

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader 👌👌Super tevreden 🙌🏻👏Ga ik zeker weer snel terug 😇

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd super verzorgd en vers bereid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service ; vriendelijk te woord gestaan. De bestelling stond mooi klaar.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

pas geleden sushi maaltijd gehad uit Drachten, vele malen beter dan deze maaltijd. Niet fris, bergen broodkruim en taaie zeewier. Zeer prijzige maar slechte ervaring.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website, super makkelijk betellen en betalen en het staat klaar! Ook nog eens goede kwaliteit

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele positieve service omdat het binnen een half uur geleverd is, zeer tevreden. Ook was de Sushi lekker!

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was weer als vanouds lekker! De sushi daarin tegen was minder. Het was door elkaar gehusseld in het bakje en een deel was uit elkaar gevallen, alsof de bak tijdens de bezorging is gevallen o.i.d. Maar eerlijk is eerlijk: dat is de eerste keer dat t zo bezorgt wordt. Bezorging zelf was verder prima, gewoon rond de verwachte bezorgtijd.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna alle sushi was lekker. Alleen de sushi met kip erin smaakte alsof die niet vers was. Ben anders gewend van Tao.....

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De service is prima bevallen. De bestelling stond keurig op tijd klaar. Alle sushi was heerlijk op de sushi met paling na. We hebben de paling niet gegeten, alleen de rijst en de advocado. De paling was heel taai. Het leek meer op het vel dan paling zelf. Of het was verkeerd gesneden. Dat was jammer, maar betekent niet dat we niet weer zullen bestellen of komen eten. De rest was heerlijk en als we bij jullie eten is het ook altijd goed.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant!!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekker vers alles.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker was deze pokebowl! De pokebowl stond netjes klaar in tasje. In het tasje zaten onder andere stokjes en soja saus (twee pakjes). Heel netjes! Ik bestel zeker weer!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Eten was heerlijk. De bezorging was er op de afgesproken tijdstip. Perfect

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi weer heerlijk!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer net als altijd heerlijk en de bezorging was mooi snel.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Woonachtig in Enschede, daar hebben we ook een Tao. Niet gekeken of ik op de juiste website was, eten besteld en betaald. Bij de orderbevestiging erachter gekomen dat ik bij de verkeerde Tao besteld heb. Heb ze gebeld en verhaal uitgelegd. Met met 2 werkdagen al het geld terug gekregen en mijn bestelling werd zonder kosten geannuleerd. Mijn fout, maar keurig door hun opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was heerlijk! Jammer dat er niet buiten Leeuwarden bezorgd wordt. Misschien een optie via thuis bezorgd ofzo? Dan zou ik veel vaker bestellen. En ik denk vele met mij. Vriendelijke groeten Baukje Jirnsum

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Onderweg in de trein vanuit Ede alvast een bestelling gedaan. In Amersfoort bleek ik een vertraging van 1 uur te hebben en kon dus niet op tijd in Leeuwarden zijn. Vriendelijk personeel heeft mijn bestelling later klaar gezet.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk :-)

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit!Altijd lekker!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel goed, we hebben weer genoten.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers, goed op smaak, heerlijk!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een mail met een verwachte bezorgtijd van 17:25, ik had ook bij mijn bestelling (en telefonisch) gevraagd of het om 17.30 uur bezorgd kon worden. Dat was zeker mogelijk maar uiteindelijk kreeg ik het pas om 17:50 uur. We hebben het met de collega's kunnen redden om op tijd te komen maar het was fijn geweest als de verwachte bezorgtijd iets dichter bij de werkelijke bezorgtijd zou zitten. Het eten was wel SUPER lekker!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, kwaliteit en bijzonder lekker.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten! Super bezorg service bij de hoofdingang mcl. Zou het zo weer bestellen.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na vorige keer wat mindere kwaliteit(droog) was de poke/bowl dit keer weer goed👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed. Alleen iets later dan ik gewend ben. Maar normaal zijn jullie heel snel, dus dat vergeef ik jullie. Sushi waren soms iets minder goed gerold, waardoor sommige uit elkaar vielen. Let daar op. Voor de rest waren de smaken perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat stukje plastic in mijn pokebowl...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten, jullie hebben een collega, prachtig bos met krullen. Als ik me even mag bemoeien: Die verdient een opslag om hoe klantvriendelijk ze is haha!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch!!! 😁

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging. Voor half 5 en de sushi was erg lekker!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer hartstikke lekker. Alleen duurde de bezorging haast 40 min langer dan gepland, ook geen belletje ofzo gekregen om dit te laten weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker !! alleen had ik kleine bakjes gekregen terwijl het wat er op de bestel lijst stond een grote schaal dat had ik liever

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de tonijn niet meer goed. De tonijn stonk... Vind dat niet kunnen! Heb wel meer verwacht.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer genoten van jullie eten. Het was op tijd en weer smakelijk zoals altijd

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk sushi, keurig op tijd. Wij hebben genoten

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijke sushi!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, vriendelijke bezorging en lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en top kwaliteit eten, een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, lekker vers, keurig op tijd klaar om opgehaald te worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed en het was voor een zaterdag snel bezorgd!

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De spice sake gunkan was erg slecht dit keer terwijl dit ons favoriet is. De zalm was niet lekker op smaak, veel te grof gesneden en ook nog grote stukken graad in. Erg jammer.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk😄✌🏻

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle, vriendelijke service en de beste sushi!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke sushi gekregen en de service was heel vriendelijk

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! 👍

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima site voor online bestellen, eten stond klaar op gewenst tijdstip, kwaliteit was goed.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik bad de Pokebowl zalm besteld. Echt super lekker!! Je krijgt ook een flinke portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leek wel of er iets verbeterd was! Was heerlijk. Bezorging keurig op tijd. Geen enkele opmerking! Ga zo door

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, prima prijs en stond mooi op tijd klaar

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was vers en lekker. Wel zat er weinig zalm op!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi !! Goede prijs en kwaliteit

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. De bestelde sushi’s waren weer zoals altijd vers en zooo lekker!! Spot on!👌🏽

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was er niet bij deaflevering maar we hebben een na bestelling gekregen met de pokebowl en nog extras super service erg netjes!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lijkt elke keer wel steeds minder groente in te komen en meer rijst.....jammer laatste keer hier besteld

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was helaas niet vers gemaakt. Opzoch lekkerder, maar veel lekkerder als je het daar eet

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, alleen zat er een stuk steen of super harde rijst in een stukje sushi of zalm waardoor er een stukje van mn kies is afgebroken en ik me flink verslikte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en heerlijke pokebowl

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Blij met de "vegetarische" sushi want ik ben niet zo van de vis. Tot de volgende keer!!!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als bij het restaurant. Stond klaar op afgesproken tijd.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding slaat nergens op. Ik had twee doosjes en edamame boontjes voor 28 euro. Bizar

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en altijd ruim op tijd bezorgd!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Niet alleen heerlijk gegeten, ook vriendelijk geholpen!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi.We hadden Tekkamaki Tamago nigiri Fried beef maki Voor de 2 de x hier dit besteld..Super lekker.OOk een aantal keren in het restaurant gegeten..ook zeer goed..aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van hoe het eruit ziet verschilde enorm met wat ik normaal eet. Normaal top eten, heerlijk. De smaak was wel goed maar de presentatie? Het zag er niet lekker uit. Waarschijnlijk het weer??

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, stipt op tijd bezorgd!

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was van goeie kwaliteit, de kip was alleen niet heel vers meer. Bezorging slecht. Wij bestellen vaker bij tao en heel vaak gaat er wel iets fout. (Dubbele bestelling, iets niet geleverd enz.) De sushi is goed maar de bestelling niet. Je kan het beter zelf ophalen of bij tao zelf eten.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd (binnen half uur) helaas de kimchi vergeten voor de rest allemaal top

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De poke bowl zalm was heerlijk!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit was niet zoals we gewend zijn, sushi leek letterlijk op het bordjes gekwakt te zijn. ook de zalm zag er uit of was het 3 dagen oud. kleine rolletjes, bij de meeste andere zaken krijg je grote stukken sushi, vandaag bij tao niet! teleurstellend en niet het geld waard.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs was goed maar daardoor kreeg ik wel slechte sushi 3 sushi kapot en daardoor moeilijk te eren

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd en het eten was lekker! Wel jammer dat de eerder toegestuurde kortingscode zo kort geldig was

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

de poke bowl was lekker alleen was er eea vergeten. Wasabi mayonaise visseneitjes.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig genoten! #toppie

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en eerder bezorgd dat de verwachtte bezorgtijd.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Mooi op tijd bezorgd. De wasabi miste ik wel...

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, besteld met zoutarme sojasaus en dat zat erbij, heel fijn. De afgelopen keren waren ze nog niet klaar met de bestelling. Prima om even te wachten, helaas was het deze keer wel 25 minuten later. Wel netjes excuses aangeboden door vriendelijk personeel.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goedenavond, Zojuist heerlijk gegeten van de door jullie bereide sushi. Helaas zat de zeewier salade er niet bij in de tas...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar de bezorging was wederom de Wasabi en gember vergeten. Gebeld en opgelost doordat ze het nog kwamen brengen maar het is al de derde keer dat dit gebeurt. In plaats van het steeds achteraf op te lossen moet er intern wat mee gebeuren aangezien het nu een structurele fout is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste man stond binnen 5 minuten voor de deur, geef hem een opslag

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, en op tijd geleverd

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te veel saus (mayonaise) over de sushi. En de rijst viel gewoon uit elkaar. Hoezo krokante kip in de sushi? Het was een soort gekookte kipfilet. We vonden het erg tegdnvallen....

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestel altijd bij Tao en eet er ook geregeld. Goede kwaliteit sushi, staat altijd op tijd klaar en krijg altijd lekker veel gember en wasabi. Top dus! Jammer dat ze niet in Grou bezorgen 😜

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker maar wel wat losjes waardoor de sushi wat uitklaar valt. meer stokjes eten is dan zeker niet mogelijk, maar ook bij het beetpakken valt dan de sushi uitelkaar. Smaak was heerlijk. Maar het oog wil ook wat...

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Zeer snelle+correcte bezorging, eten heerlijk en volgens afspraak. Alleen die eetstokjes...zijn simpelweg onmogelijk (veel te breed uiteinde)! Maar gelukkig heb ik thuis betere, dus zo opgelost.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl spicy tuna, zo lekker!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn tafelgenoot is een sushikenner. Hij vond de kwaliteit van jullie sushi prima. Ik, als niet kenner, heb ook heerlijk gegeten. De bestelling zag er mooi uit en de bezorger maakte zijn excuses omdat hij 5 minuten te vroeg was. Geweldig!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top bowl en vers.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten & altijd snel bezorgd!!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling ging prima. Minder was het gesprek dat ik daarvoor had met een medewerker. Ik had digitaal besteld en het was me niet gelukt om de kortingscode in te voeren. Hiervoor belde ik met TAO om dit alsnog te regelen. De medewerker legde mij uit dat ik dat toch echt zelf had gedaan en dat dat niet verholpen kon worden. Niet echt klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald en deze bleek bij thuiskomst niet compleet. Tao opgebeld en een half uur later stond de bezorger op de stoep met nog wat extra's ook! We hebben heerlijk gegeten!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top!! Heerlijke sushi supersnel thuisbezorgd. Ik heb nu een aantal keer bij jullie besteld en jullie komen altijd vóór de afgesproken tijd. 1x was het zelfs zo snel dat jullie er binnen 20 minuten waren.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen: gewoon goed! En zoals altijd snel in huis. Soms bestel ik liever online, dan dat ik in het restaurant eet. Daar moet ik nog wel eens vaak wachten of er gaan dingen mis

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal lekker, dit keer was de poke boel minimaal gevuld en droog

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Spicy tuna roll viel erg tegen. Er zat een soort sausje op en niet echt stukjes tonijn zoals ik gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super correcte afh. door de eigenaar, ook al was dat niet mijn uitgangspunt. Pokebowl weer heerlijk v smaak n ja zowaar nu lekker veel tonijn. Sushi pittige zalm zoals t moet: goed n vers. Thx ik heb genoten dankzij de service vd eigenaar, erg attent! deze x genoten van heerlijke pokebowl n sushi. Dus fair is fair, vermelden waard!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima??

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top. Alleen de variatie van de party box zou breder kunnen. Normaal bestel ik bij I love sushi. ( 55,- voor een box) De kwaliteit is hier beter, nu alleen nog meer variatie voor de € 70,-

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Kom hier al jaren en het is altijd heerlijk, in het restaurant zelf maar ook de afhaal of bezorging! Ook leuk van de piggy app om punten te sparen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en op tijd klaar om af te halen. Heerlijk gegeten.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wel altijd erg lekker maar Jammer dat dit de derde keer is dat er iets is vergeten. Als je belt willen ze het nog komen bezorgen. Maar wie laat nou een restaurant nog een keer extra komen voor een bakje groente van 1.50..

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd, vers en smaakte heerlijk!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goede service. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag goede service, door een eerdere 'fout' nu een gratis box erbij gekregen en opmerking van mij is nu wel goed gelezen. Volgende keer alleen de stokjes er nog even bij doen(nu vergeten) ?

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling die ik kwam afhalen stond keurig op tijd klaar, maar eenmaal thuis bleek de grootste box te ontbreken. Na bellen is die alsnog bezorgd maar uiteindelijk kon het verjaardagsdiner voor onze dochter pas anderhalf uur later beginnen. Heel smakelijk, dat dan weer wel

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goed verzorgde bestelling. We hebben heerlijk gegeten.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote fan tao, bestel/ eet er regelmatig. Helaas geen constante kwaliteit. Wat is er gebeurd met de spicy tunaroll: Weg heerlijke tonijn erop. Mini stukje erin met n kwak mayo..zonde. Spicy zalm tukan rook n smaakte erg sterk naar vis, net als de paling en alle sushi lag door elkaar. 2/3 weggegooid. Spicy pokebowl: Heerlijke smaak maar erg veel en waar was hier de tonijn gebleven? Doe bv minder, maar wel met tonijn als t erbij staat! 29,00 armer. En 4 2x keer erg teleurstellend. Love tao, maar wijzig niet recepten ( bezuinigingen?) en vervang vis niet door bv mayo..ook al zijn we hollanders ;-), zonde vd smaak/ vis en vd sushi. Verhouding is t duur, maar heb t er voor over maar niet zoals t nu was qua smaak n versheid. Super bezorging, maar wacht liever wat langer, als t dan top is

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Geachte Tao, Heerlijk eten!!! Alleen de prijs-kwaliteitverhouding is buitenproportioneel...... graag hier iets aan doen. Grt, Pjotter

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling klopte niet helemaal. Ik had avocado nigiri besteld, maar heb avocado maki gekregen. Verder wel heerlijk gegeten.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Lekkere sushi! Jammer dat de sushi met mangosaus tussen de andere sushi zit. Als de saus uitloopt smaakt alles naar mango zoals vandaag bij mij het geval was. Zonde van alle smaken!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

16:00 afspraak om af te halen, ik was iets eerder en men was nog bezig met bereiding. Lekker vers klaargemaakt dus. Was heerlijk ??

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tao bedankt voor de kortingscode. We hebben er weer van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mijn eerste keer. Ik had iets pittigere stukjes verwacht. Het smaakte lekker en vers

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies goed: de bestelling juist en levering op tijd .. top!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Via de tao app besteld en afgehaald. Heerlijke sushi, zoals altijd bij Tao. Tip: geef aan hoeveel gember en wasabi je erbij wilt zodat je niks hoeft weg te gooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was nooit zo van de sushi, maar dankzij mijn dochter (die het zelf ook maakt) ben ik helemaal verkocht heeeeerlijk was het!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging half uur later dan gemeld via de mail. Tip: ik had 2 gerechten waar mangosaus op zat, doe deze bij elkaar in t bakje ipv naast andere sushi. Nu smaakte de andere sushi ook naar mango.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het wat langer duurde smaakte het heerlijk!

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerl erg lekker!!!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer genoten thuis van de heerlijke pokebowl met zalm. Ruim voldoende goed gevulde pokebowl!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als jij niet naar de sushi kunt dan komt de sushi wel naar jou! En bij Tao maakt dat dus echt helemaal niks uit want de kwaliteit van je thuisbezorgde sushi doet niet onder voor de kwaliteit die je in Tao zelf krijgt (en ik heb met beide ruim ervaring :)). Ruime keuze op de afhaallijst en de bezorgtijden komen zeer goed overeen met je opgegeven tijd. Via de mail wordt je daar ook nog eens uitstekend van op de hoogte gehouden. Verder wordt er voldoende wasabi, gember en (lekkere!) sojasaus meegeleverd. Dikke aanrader wat mij betreft!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij de lekkerste sushi van Leeuwarden. Bezorging prima op tijd.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd, lekkere verse sushi ! Enige wat ik miste was de mango in de sushibowl..deze zit er in restaurant wel bij. ( de zalmvariant). En is een hele grote portie!!! Misschien een idee ook een " halve" variant op te nemen in assortiment? Verder weer top!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, alleen erg jammer dat we verkeerde sushi hadden

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker ?? Bezorging was eerder dan aangegeven ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!!!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon super goed 1 dingetje, ik kwam het halen en moest het bij het afrekenen wel melden. Maar ach 1,50 Gewoon even iets kleins, maar super weer!

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammie!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Topp!! Zo lekker ?

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bestelling duurde een half uur dus ook prima.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer erg lekker

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Echt heerlijk gegeten! Bedankt Tao!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super heerlijke en verse sushi en pokebowl.. Een aanrader

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en de sushi is echt top!

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en pokebowl.. Zoals altijd

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bezorger zijn helm ophoudt bij bezorgen (is niet de eerste keer). Verder is het eten altijd heerlijk!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, op afgesproken tijd klaar. Helemaal super. Doen we snel weer!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd heerlijk. Bezorging was mis gegaan. We werden netjes gebeld dat het wat langer ging duren en kregen een gratis portie sushi. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker,, zoals altijd.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De rijst was dit keer heel anders plakkerig Rommelig Mango sushi was heel anders En de beef was niet goed klaar

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en lekker

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een kwartier bezorgd, heerlijk verse sushi!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles makkelijk online te bestellen, keurig op tijd en netjes verpakt, super vriendelijke bediening en vers, HEERLIJK eten! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte heel vers. De rolls mogen wel iets groter, maar het was ontzettend lekker!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was op de zijkant gehouden waardoor enkele geplet waren en garnering eraf gevallen. Kwaliteit verder pirma in orde, bestel hier vast nog een keer.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super service. Genoeg extra's om lekker thuis te kunnen eten.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was eerlijk heb der super van genoten???

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Op tijd en zelfs op Mn werk bezorgd!!

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

zo vers, zo sappig, zo keurig opgemaakt en precies zoals we besteld hadden - beter kan gewoon niet!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, geen op- of aanmerkingen. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en prima sushi.

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en hele snelle bezorging

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op de aangegeven tijd en het smaakte weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sneller bezorgd dan aangegeven. Erg lekker, zoals altijd! Salade was gekantelt, dus zat aan de randen, das het enige minpuntje ;)

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl met tofu is overheerlijk. Nette bezorger ook.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Alles is perfect en wordt snel en zorgvuldig bezorgd!

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd klaar, heerlijke sushi, flinke bak warme edamame, we hebben genoten!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker snel ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi! Een minpunt is dat de het niet meer koel was toen het bezorgd werd waardoor het minder fris smaakte.

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Goeie kwaliteit! Vers, en zeker als afhaal ook een echte aanrader. Wij komen zeker terug zowel in het restaurant als voor afhalen.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect De Sushi was heerlijk met genoeg variatie. De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, maar vroeger beter

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en zeer goed verzorgd. Enige puntje is dat de Tofu ontbrak op de pokebowl en de diversiteit van groenten kan misschien iets uitgebreider. Ipv heel veel rijst avocado, Surimi, sla oid toevoegen.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk! Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering precies op de afgesproken tijd. Sushi was helaas niet echt gekoeld. Maar de smaak was fantastisch, zoals altijd !!!

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en super snel bezorgd! Ik krijg wel altijd wat meer sojasaus als ik het zelf ophaal dan als ik het bestel. Misschien dat jullie er een extra zakje bij kunnen doen, ik moest nu mijn eigen gebruiken. Verder super!

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wasabi, gember en sojasaus ontbraken. Dat is toch minder fijn sushi eten.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel geleverd!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Super mankeerde niks aan??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer even genieten!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie !

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor een prima prijs.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel! Helaas waren een groot aantal sushi’s helemaal kapot en uit elkaar gevallen. Ze waren lekker maar niet wat we gewend zijn van Tao.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Top alles op tijd en in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heb het idee dat als je het gaat ophalen je steeds minder sushi krijgt voor dezelfde prijs. Ook wasabi erg weinig, jammer. Smaak is prima maar de hoeveelheid wat karig.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, genoten en keurig afgeleverd.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. En niet van die kleine maki’s waar je goud geld voor betaald bij de anderen in de stad. Maar fatsoenlijke rolletjes. Smaak is prima. En ik moest even wachten omdat ze nog niet klaar waren. Dus lekker vers gemaakt.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond nog niet klaar maar is snel klaargemaakt. Eten was smaakvol, wel wat veel in 1 doosje gepropt.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Qua service slecht. Bij binnenkomst kreeg ik te horen dat er via verschillende sites besteld kan worden en dat niemand ergens wat van af wist. Toen ik mijn bestelling liet zien kreeg ik te horen ja dat zal allemaal wel maar ik weet niet wat u besteld heeft. De toon alsof het mijn schuld was stond me absoluut niet aan. Door zelf nog een x mijn bestelling door te geven kreeg ik het wel vlot mee. Terwijl ik al 2 x had aangegeven dat het was betaald kreeg ik die vraag nog eens en als het niet zo was dan zou het het probleem van het restaurant zijn werd er gezegd. Het eten was oke. Maar de medewerkers missen echt professionaliteit.