Beoordelingen van Tao Restaurant Leeuwarden

Recente recensies

5.0
John Reinders
23 november 2022

Echt weer heerlijk! Smaakvol,goed van temperatuur en voldoende hoeveelheid

Anoniem
21 november 2022
Sanne
21 november 2022

Beter communiceren en telefonisch bereikbaar zijn, zou top zijn

Martine
20 november 2022
Marjan
19 november 2022

Super kwaliteit!!

S
18 november 2022

Heerlijk eten!

PK
18 november 2022

Heerlijk eten en altijd op tijd klaar!

Miranda Jansma
17 november 2022

Was weer heerlijk!

Sanne Tromp
12 november 2022

Altijd goede pokebowls, en goede service

Jellie
11 november 2022

Super vers, en de beste sushi in de stad

Beuneker
11 november 2022

Was heerlijk lekker vers Top !

Ella
10 november 2022

Zoals vaker overheerlijk.

Wolf Rappard
8 november 2022

Buitengewoon lekker gegeten gisteravond. Voor herhaling vatbaar!

Linda
7 november 2022

Heerlijk eten, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
6 november 2022
Ria Bouius
3 november 2022

Top. Heerlijk gegeten en zo fijn op tijd geleverd. Dikke👍

Wendy Westerhof
2 november 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk.

Wendy
2 november 2022

Normaal dol op de pokebowls, helaas deze keer minder succes. Super weinig rijst, heel veel gebakken uitjes, geen saus een grote droge hap en als kers op de taart, hielden we deze pokebowl niet binnen.

Anoniem
29 oktober 2022
Ibrahim Tan
26 oktober 2022
t. Van den berg
24 oktober 2022

prijs kwaliteit is oké. Voor de prijs kan je iets meer rolletjes verwachten. Maar ik geniet iedere keer. Ik zou dit restaurant zeker aanbevelen. vooral als je all you can eat gaat, dan is het het zeker waard!

Anoniem
23 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Voor ons nog steeds de beste Sushi in LWD. En vriendelijke bediening

Lara
18 oktober 2022

Altijd lekker en snel bezorgd!

Linda
16 oktober 2022

Top service en top eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amie
16 oktober 2022

Bestelling was te snel en de sushi’s waren weer te lekker…

Wiebo Leegstra
14 oktober 2022

Het was weer als van ouds .... heerlijk en top kwaliteit... zo ken ik de tao weer .... in een woord geweldig

S
11 oktober 2022

Sommige gerechten/sushi hadden iets beter gekund, maar over het algemeen genoten van het heerlijke eten.

FS
10 oktober 2022

Zoals altijd top! Op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
9 oktober 2022

Heerlijk vers en smaakvol. Website werkt prettig en snel. Terugkoppeling van bestelling via de mail is handig.

Jenny Smit
5 oktober 2022

Veel toppings op mijn pokebowl!

Esther
3 oktober 2022

bezorging was een stuk later dan verwacht (+30min) maar gelukkig het eten wel weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
2 oktober 2022

Voor de tweede keer geen wasabi gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jup
30 september 2022
Chantal
30 september 2022

Goede sushi en netjes verpakt. Fijn dat stokjes, gember etc optioneel zijn.

Shayna Van Slooten
27 september 2022
Priscilla
27 september 2022

Sushi was heerlijk! Sushi bowl vond ik best wel droog en weinig smaak.

menno
27 september 2022
Stiens
26 september 2022
Wendy
25 september 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk.

Erik-Jan
25 september 2022

Het was weer fantastisch!

Beeksma
25 september 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Pieter
23 september 2022

Goede sushi

H.I. De Witte
23 september 2022

Kwaliteit is altijd uitstekend en ook de bezorging komt op de aangeven tijd en is vriendelijk.

Roskam
16 september 2022
Wigarda
12 september 2022
FS
12 september 2022
Nick
11 september 2022

Beste sushi van Leeuwarden. Altijd kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
10 september 2022

Weer super ! Fijn dat er vegan opties zijn en dat de allergenen zo goed worden aangegeven

Van Hout
9 september 2022

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd en een hele vriendelijke en vrolijke bezorger. Wat een feest met tao thuis!

Cerise
8 september 2022

Altijd goed en op tijd

Wiebo Leegstra
8 september 2022

Ik heb echt veel beter gehad van jullie we vonden het zwaar tegen vallen .... het viel uitelkaar en vlees was ook anders en d'r pokkebowl viel ook tegen ... jammer na vele bestelling was dit de eerste keer dat het niet goed uitpakte

Steijn
8 september 2022
Dautsen
7 september 2022

Weer heerlijk gegeten. We geven de voorkeur aan het eerdere poke bowls recept maar met een kleine aanpassing genieten wij elke keer weer volop. Bedankt voor de goede zorgen.

Sanja Zeilmaker
1 september 2022

-

Erik-Jan
30 augustus 2022

Fantastisch!

Marco
28 augustus 2022

Bestelling zoals verwacht en erg snel geleverd!

Roland
28 augustus 2022

Super vers en lekker allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik-Jan
28 augustus 2022

Heeeeerlijk! Het was weer top!

Lin
25 augustus 2022
Burcu kayali
24 augustus 2022

Heerlijkkk zoals altijd 😁

Van den berg
23 augustus 2022

Zalig was de sushi

B. Veldhuis
22 augustus 2022
rudi laurenzo
22 augustus 2022
Geetje
21 augustus 2022

Heerlijke verse sushi. Bestelling werd op exact het gewenste tijdstip bezorgd.

Kayi
19 augustus 2022

Ze lezen de opmerkingen goed en de sushi was heel lekker zoals altijd! Ook de bezorger was super vriendelijk!! Dus zeker aan te raden :)

Mirjam Douma
15 augustus 2022

Heeerlijk. Voor het eerst hier sushi afgehaald. Maar het restaurant zag er ook heel gezellig uit, ga hier zeker eens eten.

Tineke Merkus
15 augustus 2022
Erik-Jan
13 augustus 2022

Bestel via de app van Tao zelf en je spaart voor korting van €5,- op een volgende bestelling. Aanrader, zowel sushi als de warme gerechten.

Fabian
13 augustus 2022

Zoals gewoonlijk goed

Lars
11 augustus 2022
Wiebo Leegstra
10 augustus 2022
K te Wierik
8 augustus 2022
Erik-Jan
6 augustus 2022

Zoals altijd fantastisch! Poké Bowl was heerlijk en sushi verrukkelijk!

Ilonka
3 augustus 2022

Super zoals gewoonlijk

Slotemaker
3 augustus 2022

Gewoon op en top

Chantal
2 augustus 2022

Heerlijk verse sushi, vooral de hotategai nigiri is een aanrader. Mooi dat je tegenwoordig kunt aangeven geen stokjes ed te willen ontvangen.

Vlierman
2 augustus 2022

Het was weer heerlijk .

Laura
1 augustus 2022

Altijd lekker en exact op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter van Uffelen
31 juli 2022

Lekkerste sushi van het noorden!!!

Reinders
31 juli 2022

Heerlijk , en continuïteit in de kwaliteit van de maaltijden .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
31 juli 2022

Altijd heerlijke sushi. Fijn ook dat er regelmatig nieuwe variaties beschikbaar zijn.

Martijn
28 juli 2022
Bianca Postma
27 juli 2022

Jaaaah perfect! Het eten wederom overheerlijk en wow wat een snelle bezorging ook! Absoluut alle sterretjes weer waard!

Erik-Jan
26 juli 2022

Goed als altijd! Heeft weer heerlijk gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van dijk
25 juli 2022
Roland Van der wijk
24 juli 2022

Alles top! Iedereen heeft ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
23 juli 2022

Heerlijke pokebowl gehad en geluisterd naar m’n wensen super fijn! Ik moet de trein halen en alles was goed verzorgt en snel klaar!

Sytse
22 juli 2022
Bc
22 juli 2022

Verbeterpunt; als er bij opmerkingen staat; 'GEEN komkommer en GEEN mais....' waarom krijg ik dan in beide pokebowls alsnog wél mais? zooo jammer want ik vindt ze (zonder) zooo lekker! (Ik heb deze al een aantal keer aangegeven, dus vraag me inmiddels echt af hoe dat komt?

Kahl
21 juli 2022

Bestelling om af te halen eenvoudig via website online besteld. Geheel was netjes verpakt. Smaakte wederom heel goed. Volgende keer weer sushi van Tao.

Lara
20 juli 2022

Altijd lekker en snel bezorgd!

Guido
20 juli 2022
Wiebo
19 juli 2022
Ocean
18 juli 2022

Buitengewoon goed 👍

Erik-Jan
18 juli 2022

Allerlekkerste sushi van Leeuwarden! Aanrader to the max!

Gonda Boringa
18 juli 2022

Heerlijke pokebowls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vos
16 juli 2022

Heeeeeeerlijk

Wilma
13 juli 2022

Zalm pokebowl was een goede portie, vers en lekker. Fijn dat je extra saus erbij kan bestellen voor een redelijke prijs. Bezorging was snel en vriendelijk.

S
12 juli 2022
F
11 juli 2022

Altijd super lekker Altijd keurig op tijd en met een smile Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Wegman-Meijer
7 juli 2022

Wat ontzettend heerlijk! Top kwaliteit.

Erik-Jan
6 juli 2022

Heerlijk! Altijd goed!

Erik-Jan
3 juli 2022

Altijd fantastisch! Beste sushi in Leeuwarden en omstreken!

Peper
2 juli 2022
Wiebo Leegstra
30 juni 2022
John Reinders
29 juni 2022

Fantastische maaltijd,zoals elke keer als we bestellen! Smaakvol ,goede porties,heerlijk!

Erik-Jan
26 juni 2022

Waanzinnig lekker! Vers en smaakvol. Sushi zoals sushi hoort te zijn.

Petra
25 juni 2022

Een uur wachttijd vandaag. Niet van jullie gewend. Kwaliteit wel super.

Lara
25 juni 2022

Snel bezorgd en de pokebowl was heerlijk!

Marjan
24 juni 2022

Met de grootste zorg verpakt en snel bezorgd! Super kwaliteit!

Thira
23 juni 2022
Fer
20 juni 2022
Nc postma
18 juni 2022

Ik had ZONDER mais ek komkommer besteld maar de pokebowl zat helaas vòl aangevuld met komkommer 😅 niet getreurd; meestal gaat dit gewoon goed, volgende keer beter! Ik geniet hoe dan ook altijd enorm van jullie pokebowls! Ik woon zelf niet in de buurt dus kan alleen laten bezorgen als ik in leeuwarden aan het oppassen ben, dan is een avondje bij jullie bestellen echt altijd weer een heerlijk geschenk aan mezelf 😊

Faber
17 juni 2022

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd!

Heleen
17 juni 2022
Erik-Jan
12 juni 2022

Beste sushi in Leeuwarden en omstreken! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 juni 2022
Danielle
10 juni 2022
Erica
10 juni 2022

Was top!

Moni
9 juni 2022

Weer heerlijk gegeten, ook de nieuwe sushi’s zijn lekker!

T Bakker
5 juni 2022

Fantastisch! Super lekker!!

Niels
5 juni 2022

Was weer top, alleen bij de Papadum zijn de bakjes Chili mayo zo klein dat je er niet eens in kan dippen.. wel lekker maar erg onhandig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flore
3 juni 2022

Snelle bezorging en uitstekende sushi.

J Patrouille
2 juni 2022

Sushi was heerlijk en, de bezorger was vriendelijk en mooi op tijd

N
31 mei 2022
Sheila
31 mei 2022

Weer lekker gegeten!

Wiebo Leegstra
28 mei 2022
Jettie de Jong
27 mei 2022
M
26 mei 2022
Siebren
25 mei 2022
Geetje
19 mei 2022

Niets op aan te merken, sushi ziet er heerlijk fris en vers uit en smaakt heerlijk. Bezorging precies op gewenste tijd. Dik tevreden!

Linda
18 mei 2022

Top, alle opmerkingen worden meegenomen. Poke bowl zonder rijst. Heerlijk!! ❤️

Ano
18 mei 2022
Gerda
15 mei 2022

Spicy Tuna!!!

Berty de Jong
14 mei 2022

Perfect!

Kim
14 mei 2022

Super snel bezorgd en het was weer heerlijk.

Regina
13 mei 2022
Wiebo Leegstra
13 mei 2022

Top

Linda
11 mei 2022
Linda
7 mei 2022

Wederom top! De manier waarop rekening wordt gehouden met mijn wensen. Complimenten!

Lobke
5 mei 2022
anoniem
5 mei 2022

top top

A Loerts
1 mei 2022

Deze keer was het wat minder het vlees was taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A vd kooij
30 april 2022
Roy
29 april 2022

Zoals altijd weer fantastisch!!!! 🥰

Wiebo Leegstra
28 april 2022

Zo als aaltijdl lekker goed en op tijd

Nel Dijkhuis
28 april 2022

was een heerlijke ervaring

Zee
26 april 2022

Was erg lekker!!

Alex ten bosch
25 april 2022

Heb weer heerlijk gegeten, tot de volgende keer maar weer👍🏻

Wiebo
25 april 2022

Zo als altijd lekker en op tijd bezorgd

P
23 april 2022

Was heerlijk!

Ikke
23 april 2022
Max
21 april 2022
Linda
21 april 2022

Staan altijd open voor suggesties of wensen.

Wendy
20 april 2022

Zoals altijd was de sushi heerlijk

Maja Pultrum
20 april 2022

Zoals altijd was de poke bowl erg lekker, alleen jammer dat de garnalen gehalveerd waren.

S. Kamma
18 april 2022

Ik vind het altijd lekker maar deze keer vond ik de zeewier niet lekker. Erg gronderig smaakje eraan.

Amedi
18 april 2022
M Helder
17 april 2022

We bestellen regelmatig met volle tevredenheid bij Tao, voor de sushi carpaccio is favoriet. Helaas was die deze keer niet goed, de carpaccio sushi was te dik belegd waardoor je het niet kon goed kon kauwen.

Anoniem
16 april 2022

Het was weer heerlijk

Bc postma
14 april 2022

Ik ben nog niet 1 x ONtevreden met tao geweest! Echt een super service! 100%

N. de Veen
9 april 2022
Vervloet
9 april 2022
Femke
7 april 2022
Sita
3 april 2022

Alles perfect.

Maaike
3 april 2022
Janet
2 april 2022
Angela
1 april 2022

Het was erg lekker de powke bowl. Alleen het zou fijn zijn als er ook nori blaadjes in konden en wat meer saus/dressing.

Marjos
27 maart 2022

Erg lekkere sushi, bestelling keurig vezorgd 👍🏻

Gawy Doets
22 maart 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd

Jenny
20 maart 2022

Zoals altijd een heerlijke maaltijd van goede kwaliteit en smaak.

Nancy Stevens
17 maart 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging was op tijd en ging op een vriendelijke manier. Wel hebben we een aandachtspunt: verpakking graag milieu vriendelijk! Minder tot geen plastic ajb. Als dat jullie lukt, dan zou dat perfect zijn! Hartelijke groet, familie Stevens

Meulen
15 maart 2022
Wendy
13 maart 2022

De Sushi bij Tao is altijd lekker en vers. Ik kom hier graag om te eten maar vaker om af te halen en bij een film of met vrienden Sushi te eten.

Aisha
12 maart 2022

Mega lekker, heb erg genoten! Vega pokebowl en saus waren beide heel lekker! Sushi was ook heerlijk. Snelle bezorging! Zeker weer bestellen.

Pauli
12 maart 2022

Heel lekker en super snel met bezorgen! :)

Leegstra
12 maart 2022

Het smaakte zo als altijd heerlijk pokobol of sousie het is heerlijk

E
11 maart 2022

Snel en altijd lekker!

Arend Loerts
10 maart 2022
Hussein Musse
9 maart 2022

Super snel en heerlijk! ❤️

Kimberly
7 maart 2022

1 woord Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jitske
6 maart 2022

Prachtige presentatie, keurig op tijd bezorgd en rekening houdend met specifieke wensen!

Anna
5 maart 2022

Lekkerste sushi van Leeuwarden! En ook altijd snel bezorgd! Top!

Poortman
5 maart 2022

De bezorging was ruim een kwartier te laat. De gebakken rijst met de beef daar zat niet zoveel smaak aan. Het was flauw.

Sheila
4 maart 2022

Het was weer super lekker! Ik heb wel een vraag. Wat voor vermicelli gebruiken jullie in sommige gerechten? Is dat rijstvermicelli?

Diane
4 maart 2022

Heerlijke sushi , en de warme gerechten waren absoluut top .

Anoniem
28 februari 2022
Baukje
27 februari 2022

De bestelling kwam pas na anderhalf uur. Duurde echt belachelijk lang.

J.
26 februari 2022

Prima sushi maar wel aan de prijzige kant.

Anoniem
25 februari 2022
W. Pragt
24 februari 2022

Poke Bowl. Het was heerlijk!

Inge
24 februari 2022
Arend Loerts
23 februari 2022
Marian
22 februari 2022

Was erg lekker. En precies op tijd bezorgt op de tijd wat ik had gevraagd.

L. van Oostveen
22 februari 2022

Super kwaliteit sushi! Iets duurder dan gemiddeld maar dat is het zeker waard.

Sander
20 februari 2022

Perfecte bezorging op de afgesproken tijd en heerlijk eten😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lia
20 februari 2022

Zoals altijd super vers en keurig verzorgd, en niet te vergeten super lekker😃

Marina
19 februari 2022
Bianca
19 februari 2022

Diiit was wederom weer perfect voor elkaar! De bezorgtijd; stipt! De bestelling: tot in de puntjes perfect! Gesmuld!

Linda
19 februari 2022

Was echt heerlijk.

Paul
17 februari 2022
Selma
17 februari 2022
Paulina
16 februari 2022

Makkelijk bestel systeem, heel snel en heerlijk

Vd veen
15 februari 2022
Wendy
14 februari 2022

Zoals altijd was het weer prima voor elkaar.

Peter
14 februari 2022

Alles is zonder uitzondering altijd mooi verpakt. Veel keuze om te bestellen, en met de met aandacht klaargemaakte sushies heb je een feestelijke maaltijd op tafel.

Bianca postma
12 februari 2022

Owww altijd genieten van het eten bij jullie!!! Alleen waren de miniloempias een beetje erg slap deze x, niet eerder meegemaakt foutje is menselijk? Voor de rest smullen geblazen!

Piet de Vries
11 februari 2022

Nette zaak, vriendelijke bediening, goed eten. Top!

Linda
9 februari 2022

Het was erg lekker wel heel jammer dat de gegrilde garnalen niet eens lauw maar koud waren ondanks het zilverfolie. 🤷🏻‍♀️

Klaas nijenhuis
9 februari 2022

Heel erg lekker. Goede prijs. Halen graag vaker als we in de buurt zijn. (Moest naar ameland) stevige tasjes.

J Aldershof
6 februari 2022

Sushi erg smakelijk, vooral de specialere. De mini loempia’s waren zacht, wellicht beter ze in een papieren zak te doen zodat ze knapperig blijven?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
6 februari 2022

Keurig op tijd en goede kwaliteit producten.

Arthur Jankowski
5 februari 2022

altijd top kwaliteit!

Lotte
5 februari 2022

Lekker, en mooie presentatie & stond op tijd klaar.

Robert Marx de Boer
5 februari 2022

Beste Sushi’s Restaurant van Leeuwarden en eet een bestel al jaren bij jullie moet ik wel zeggen dat de kwaliteit van de Sushi achteruit gaat en dan bedoel ik dat alleen bij bestellen. Ik vind de kwaliteit die jullie serveren in het restaurant hoger maar was thuis eigenlijk gelijk. Maar de laatste 2 bestellingen vind ik het minder worden. Het is geen kritiek maar doe je voordeel ermee het zo jammer zijn. Wens u een u een fijn weekend en groet, Robert Marx

Marina Erasmus
5 februari 2022
Dian
2 februari 2022

In 1 woord heerlijk. We zouden eindelijk weer eens lekker eten bij TAO maar Corona maakte dat onmogelijk. Dus dan maar bestellen. Heerlijk gegeten. Zoals altijd.

Erik-Jan
31 januari 2022

Fantastisch zoals altijd!

RJ
30 januari 2022

Sushi was goed! Zou top zijn om even een e-mail of telefoontje te krijgen wanneer bestelling later wordt geleverd

Vasilka
29 januari 2022
Edwin Cox
27 januari 2022

Heerlijke verse sushi's. Een genot was het.

John Raskeyn
26 januari 2022

Beter de levering controleren. Voor 3e al weer iets verkeerd ontvangen. Heb er ook nog voor bij betaald. Niets credit ontvangen. Het is omdat de kwaliteit goed is, maar anders…..

Abel Reitsma
24 januari 2022

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
23 januari 2022

Prima sushi, scherp op tijd!

Anna
23 januari 2022

Heerlijke sushi en op tijd.

FS
23 januari 2022
Cathy
22 januari 2022

Heerlijk gegeten, net als altijd! Afhalen is goed ingeregeld en de bestelling staat altijd klaar op het gevraagde moment van afhalen. Heel erg bedankt weer Tao! Hopelijk kunnen we snel weer in jullie mooie en gezellige restaurant terecht.

Peter
22 januari 2022

Altijd smakelijk en precies op tijd!

X
22 januari 2022

Normaal altijd erg goed/lekker. Deze keer keiharde avocado in de vegetarische sushi.

Riemersma
19 januari 2022

Heerlijke sushi gehad

Elisabeth
18 januari 2022

Heerlijk was het.

Bossy
18 januari 2022

Lekker en snel bezorgd!

leo
17 januari 2022

Altijd goed !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
17 januari 2022

Heerlijk gegeten. En bezorging was zeer vlot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik-Jan
16 januari 2022

Heeeeeerlijk! Vers en heel lekker!

Pieter Tervoort
16 januari 2022

Het was weer een feestje om ervan te mogen genieten!!

Stephanie
15 januari 2022
Naja
15 januari 2022

Goed ingepakt zodat het eten warm bleef, verder lekkere gerechten en sushi! Veggie groente bak was goed gevuld

S. Kamma
14 januari 2022

Was niet wat ik gewend ben. Rijst was erg plakkerig en de sushi slecht gerold. Scheef gesneden, zag er niet echt netjes uit.

M Kuipers
13 januari 2022

Lekkere sushi, alleen hadden we in de box per ongeluk een verkeerde rol erin zitten. Voor de rest was het lekker, de vega keus ook. Misschien iets minder crisp op die rollen, zodat dat wat minder vult. Genoeg keuze!

Maud slik
12 januari 2022

Bezorging was snel zat, zeker voor alle lossen dingen die we besteld hadden. Edamame mag wel wat zouter voor de rest heerlijk gegeten!!

Jiskje De vries
10 januari 2022
J. Bouma
9 januari 2022
Fenna
9 januari 2022
Jos
8 januari 2022
Peper
8 januari 2022
Horia
8 januari 2022

Perfect restaurant!

Jos
8 januari 2022
Ruth
7 januari 2022

Vers en lekker

Bianca Veenstra
6 januari 2022

Super lekker gegeten. Was ook precies oprijd klaar.

Shayna
6 januari 2022

Het was weer heerlijk! Je krijgt genoeg stokjes en dergelijke om er heerlijk van te eten

Sanisale Leeuwarden
4 januari 2022

Elke keer weer top. Zowel afhaal als eten in het restaurant.

Pieter Tervoort
4 januari 2022

Het was weer een feestje om dit te mogen eten!!

Frouk Kloosterman
3 januari 2022
Paul
3 januari 2022

Zeer snelle bezorging en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
3 januari 2022
Sanne
2 januari 2021

Altijd vers en lekker!

Sam
2 januari 2021

heerlijk zoals altijd

Boukje Dam
1 januari 2021

Veel keuze en erg smaakvol, weer helemaal top!

Lisa
1 januari 2021
A
1 januari 2021
G
1 januari 2021
Sita Santhuizen
1 januari 2021
Anoniem
31 december 2021

Altijd goeie en snelle service bij tao, heerlijk eten.

Claudia
31 december 2021

Super lekker en netjes bezorgd!

Roelof
31 december 2021

Super, heerlijk

Doest
31 december 2021

Alles is heerlijk! Niet te vet en niet te zout. Goed gedeerd en uitstekend gepresenteerd. Bezorging zeer correct. Wij hebben ons favoriete adres gevonden. Dank.

Htje
31 december 2021

Lekker

Suen
30 december 2021

Grote bestelling gedaan, Het was netjes gepresenteerd en we kregen een hele fles soya saus erbij.

Karin Zijlstra
28 december 2021

Heerlijk gegeten Goede kwaliteit

Willemijn
27 december 2021
Peper
26 december 2021

Het was echt een kerst sushi box perfect mooie verpakkingen het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
26 december 2021

Bezorging was precies op tijd, en het eten was fantastisch!!

Edwin Dijkstra
26 december 2021

Dikke prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gosse & Marianne
26 december 2021

DE heerlijkste Sushi die je je maar kunt voorstellen.

Klaver
26 december 2021

Keurig op tijd en op temperatuur gebracht. Heerlijk gegeten met 4 gasten.

K
26 december 2021

Kerstbox besteld. Was heerlijk, maar naar mijn mening echt te duur voor de hoeveelheid. De box was voor 2 personen, maar voor 1 was het net genoeg.

Marion
25 december 2021

Heerlijke, verse Sushi. Ivm kerstdagen paar dagen eerder besteld, keurige bevestiging, op tijd bezorgd. Complimenten!

René Kolle
25 december 2021

We hadden de warme box meat en de warme box seafood en 2x Dragon Roll. De kwaliteit was super goed en de bezorger was keurig op het afgesproken tijdstip. Hartelijk dank jullie, onze complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
25 december 2021
Marloes
25 december 2021

Heerlijk eten, mooie overzichtelijke website, top bediening!

Diana Visser
24 december 2021

Ik bestel met regelmaat bij Tao en dit wordt ook altijd keurig op de gevraagde tijd bezorgd en als het niet kan op de gevraagde tijd wordt bezorgd wordt je keurig gebeld, maar deze bestelling kwam niet op tijd, dus ik belde en kreeg een niet al te vriendelijke jongeman aan de lijn toen ik vroeg of hij mij kon vertellen “ hoelang het geleden was dat de bezorger vertrokken was” zijn reactie op deze vraag kwam niet al te vriendelijk bij mijn over. Hierop heb ik na 10 min weer contact gelegd om te vragen waar mijn bestelling bleef, omdat ik dit niet van Tao gewend was dat ik zo lang moest wachten op mijn bestelling! Dus deze x was het niet echt oké! Maar het eten blijft goed hoor!

Karan
23 december 2021

eten was niet meer warm en 15 minuten te laat

Bab
21 december 2021

Heerlijk gegeten en het eten werd keurig op tijd bezorgd.

Marjan
19 december 2021

Super kwaliteit!! Een hele verfijnde smaak!

Noppies
19 december 2021

Wow wat een heerlijke sushi wederom en vriendelijke service. Bedankt. We bestellen binnenkort snel weer.

Eelkje Jousma
19 december 2021

De lekkerste sushi!

Fleur
16 december 2021

Weinig flexibiliteit mbt kleine aanpassing in sushibox. Andere zaken doen dit namelijk wel en dat viel mij daarom persoonlijk dus tegen. ‘support your locals’ in deze tijden, maar dit werkt meestal wel twee kanten op… kleine tip

Mahdi
15 december 2021

Heerlijk

Frans
14 december 2021

De Sashimi was top kwaliteit, zoals ik hier graag haal. De Hitsuji was iets droger dan normaal, maar de saus en hoeveelheid is fantastisch. Al met al de top ervaring die ik gewent ben van mijn favoriete restaurant. Complimenten voor de keuken en staff!

Niels de Vos
12 december 2021

Wij bestellen regelmatig bij jullie en zijn normaal gesproken erg tevreden. Echter vandaag ontbrak van de bestelde beef teriaky de salade die er volgens de bestellijst bij hoorde te zitten. De kwaliteit van het bestelde was overigens wel OK. MVG Niels

Nynke
11 december 2021
Mp’tje
11 december 2021

gewoon prima voor sushi, niet uitzonderlijk

Rob
9 december 2021

Als je zalm met salade verkoopt (item 501) verwacht ik dat er een salade bij is. De afwezigheid van salade is een teleurstelling wanneer je het besteld en betaald hebt.

Vivian
9 december 2021
E.G
9 december 2021

Ik bestel altijd mijn pokebowl hier, echt lekker zeker een aanrader!