Beoordelingen van Tao Restaurant Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Abel Reitsma
24 januari 2022

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
23 januari 2022

Prima sushi, scherp op tijd!

Anna
23 januari 2022

Heerlijke sushi en op tijd.

FS
23 januari 2022
Cathy
22 januari 2022

Heerlijk gegeten, net als altijd! Afhalen is goed ingeregeld en de bestelling staat altijd klaar op het gevraagde moment van afhalen. Heel erg bedankt weer Tao! Hopelijk kunnen we snel weer in jullie mooie en gezellige restaurant terecht.

Peter
22 januari 2022

Altijd smakelijk en precies op tijd!

X
22 januari 2022

Normaal altijd erg goed/lekker. Deze keer keiharde avocado in de vegetarische sushi.

Riemersma
19 januari 2022

Heerlijke sushi gehad

Elisabeth
18 januari 2022

Heerlijk was het.

Bossy
18 januari 2022

Lekker en snel bezorgd!

leo
17 januari 2022

Altijd goed !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
17 januari 2022

Heerlijk gegeten. En bezorging was zeer vlot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik-Jan
16 januari 2022

Heeeeeerlijk! Vers en heel lekker!

Pieter Tervoort
16 januari 2022

Het was weer een feestje om ervan te mogen genieten!!

Stephanie
15 januari 2022
Naja
15 januari 2022

Goed ingepakt zodat het eten warm bleef, verder lekkere gerechten en sushi! Veggie groente bak was goed gevuld

S. Kamma
14 januari 2022

Was niet wat ik gewend ben. Rijst was erg plakkerig en de sushi slecht gerold. Scheef gesneden, zag er niet echt netjes uit.

M Kuipers
13 januari 2022

Lekkere sushi, alleen hadden we in de box per ongeluk een verkeerde rol erin zitten. Voor de rest was het lekker, de vega keus ook. Misschien iets minder crisp op die rollen, zodat dat wat minder vult. Genoeg keuze!

Maud slik
12 januari 2022

Bezorging was snel zat, zeker voor alle lossen dingen die we besteld hadden. Edamame mag wel wat zouter voor de rest heerlijk gegeten!!

Jiskje De vries
10 januari 2022
J. Bouma
9 januari 2022
Fenna
9 januari 2022
Jos
8 januari 2022
Peper
8 januari 2022
Horia
8 januari 2022

Perfect restaurant!

Jos
8 januari 2022
Ruth
7 januari 2022

Vers en lekker

Bianca Veenstra
6 januari 2022

Super lekker gegeten. Was ook precies oprijd klaar.

Shayna
6 januari 2022

Het was weer heerlijk! Je krijgt genoeg stokjes en dergelijke om er heerlijk van te eten

Sanisale Leeuwarden
4 januari 2022

Elke keer weer top. Zowel afhaal als eten in het restaurant.

Pieter Tervoort
4 januari 2022

Het was weer een feestje om dit te mogen eten!!

Frouk Kloosterman
3 januari 2022
Paul
3 januari 2022

Zeer snelle bezorging en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
3 januari 2022
Sanne
2 januari 2021

Altijd vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
2 januari 2021

heerlijk zoals altijd

Boukje Dam
1 januari 2021

Veel keuze en erg smaakvol, weer helemaal top!

Lisa
1 januari 2021
A
1 januari 2021
G
1 januari 2021
Sita Santhuizen
1 januari 2021
Anoniem
31 december 2021

Altijd goeie en snelle service bij tao, heerlijk eten.

Claudia
31 december 2021

Super lekker en netjes bezorgd!

Roelof
31 december 2021

Super, heerlijk

Doest
31 december 2021

Alles is heerlijk! Niet te vet en niet te zout. Goed gedeerd en uitstekend gepresenteerd. Bezorging zeer correct. Wij hebben ons favoriete adres gevonden. Dank.

Htje
31 december 2021

Lekker

Suen
30 december 2021

Grote bestelling gedaan, Het was netjes gepresenteerd en we kregen een hele fles soya saus erbij.

Karin Zijlstra
28 december 2021

Heerlijk gegeten Goede kwaliteit

Willemijn
27 december 2021
Peper
26 december 2021

Het was echt een kerst sushi box perfect mooie verpakkingen het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
26 december 2021

Bezorging was precies op tijd, en het eten was fantastisch!!

Edwin Dijkstra
26 december 2021

Dikke prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gosse & Marianne
26 december 2021

DE heerlijkste Sushi die je je maar kunt voorstellen.

Klaver
26 december 2021

Keurig op tijd en op temperatuur gebracht. Heerlijk gegeten met 4 gasten.

K
26 december 2021

Kerstbox besteld. Was heerlijk, maar naar mijn mening echt te duur voor de hoeveelheid. De box was voor 2 personen, maar voor 1 was het net genoeg.

Marion
25 december 2021

Heerlijke, verse Sushi. Ivm kerstdagen paar dagen eerder besteld, keurige bevestiging, op tijd bezorgd. Complimenten!

René Kolle
25 december 2021

We hadden de warme box meat en de warme box seafood en 2x Dragon Roll. De kwaliteit was super goed en de bezorger was keurig op het afgesproken tijdstip. Hartelijk dank jullie, onze complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
25 december 2021
Marloes
25 december 2021

Heerlijk eten, mooie overzichtelijke website, top bediening!

Diana Visser
24 december 2021

Ik bestel met regelmaat bij Tao en dit wordt ook altijd keurig op de gevraagde tijd bezorgd en als het niet kan op de gevraagde tijd wordt bezorgd wordt je keurig gebeld, maar deze bestelling kwam niet op tijd, dus ik belde en kreeg een niet al te vriendelijke jongeman aan de lijn toen ik vroeg of hij mij kon vertellen “ hoelang het geleden was dat de bezorger vertrokken was” zijn reactie op deze vraag kwam niet al te vriendelijk bij mijn over. Hierop heb ik na 10 min weer contact gelegd om te vragen waar mijn bestelling bleef, omdat ik dit niet van Tao gewend was dat ik zo lang moest wachten op mijn bestelling! Dus deze x was het niet echt oké! Maar het eten blijft goed hoor!

Karan
23 december 2021

eten was niet meer warm en 15 minuten te laat

Bab
21 december 2021

Heerlijk gegeten en het eten werd keurig op tijd bezorgd.

Marjan
19 december 2021

Super kwaliteit!! Een hele verfijnde smaak!

Noppies
19 december 2021

Wow wat een heerlijke sushi wederom en vriendelijke service. Bedankt. We bestellen binnenkort snel weer.

Eelkje Jousma
19 december 2021

De lekkerste sushi!

Fleur
16 december 2021

Weinig flexibiliteit mbt kleine aanpassing in sushibox. Andere zaken doen dit namelijk wel en dat viel mij daarom persoonlijk dus tegen. ‘support your locals’ in deze tijden, maar dit werkt meestal wel twee kanten op… kleine tip

Mahdi
15 december 2021

Heerlijk

Frans
14 december 2021

De Sashimi was top kwaliteit, zoals ik hier graag haal. De Hitsuji was iets droger dan normaal, maar de saus en hoeveelheid is fantastisch. Al met al de top ervaring die ik gewent ben van mijn favoriete restaurant. Complimenten voor de keuken en staff!

Niels de Vos
12 december 2021

Wij bestellen regelmatig bij jullie en zijn normaal gesproken erg tevreden. Echter vandaag ontbrak van de bestelde beef teriaky de salade die er volgens de bestellijst bij hoorde te zitten. De kwaliteit van het bestelde was overigens wel OK. MVG Niels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
11 december 2021
Mp’tje
11 december 2021

gewoon prima voor sushi, niet uitzonderlijk

Rob
9 december 2021

Als je zalm met salade verkoopt (item 501) verwacht ik dat er een salade bij is. De afwezigheid van salade is een teleurstelling wanneer je het besteld en betaald hebt.

Vivian
9 december 2021
E.G
9 december 2021

Ik bestel altijd mijn pokebowl hier, echt lekker zeker een aanrader!

Lilian van der Wal
9 december 2021

Heerlijke pokébowl. Echter vind ik de verhouding rijst te groot en mis ik wat ingrediënten, bijvoorbeeld mango?

Xandra
8 december 2021

TAO blijft gewoon echt de lekkerste. Wat was de sushi weer héérlijk. Top!!

Noppert
8 december 2021

Hele snelle service, heerlijke verse sushi en de nieuwe sushi is echt top! Heerlijk gegeten!

Frank Smeehuijzen
6 december 2021
Boukje Dam
6 december 2021

Erg smaakvol en vers! Ik werd netjes gebeld dat door drukte het later bezorgd zou worden. Ondanks dat de warme gerechten niet erg warm meer waren, smaakte het heerlijk!

Catharinus Mulder
5 december 2021
Sheila
5 december 2021

Het was weer super lekker! Bedankt 😀

Dennis Knol
4 december 2021
Lisa
2 december 2021

Er was goed gekeken naar mijn opmerking en bezorger kwam om de aangegeven tijd. Was weer heerlijk!

AKWV
1 december 2021

De special rolls waren helemaal tegen de deksel aangeplakt (en uitelkaar gevallen) waar het er optisch zeer slecht uitzag en het geen compacte hapjes meer waren (je moest het zelf weer in elkaar zetten). Tip voor verpakken : hogere deksels of steuntje in doosjes waardoor de bovenkant van de sushi niet verpest wordt.

PCK
29 november 2021

Perfect op tijd maar steenkoud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
28 november 2021

Eten was koud en niet bijzonder smaakvol. Bovendien te duur voor wat je ervoor krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bella
28 november 2021

10 punten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdie Adema
27 november 2021
Marjelle
26 november 2021

Snelle bezorging, zelfs op vrijdag! De bezorger kon het huis niet vinden, maar belde en was er even later. Lekkere sushi, loempia's al wel ietwat afgekoeld. Ook de opmerking was gelezen en nageleefd. Al met al top!

Irene
24 november 2021
S. Kamma
24 november 2021

Soms laat de versheid iets te wensen over.. De bezorging is altijd keurig op tijd..

Rudi
21 november 2021

Heerlijk eten wat perfect op tijd is bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ida Meijer
20 november 2021

Het was weer geweldig. Heerlijk gegeten.

Cor Veenstra
19 november 2021

Wederom héérlijk gegeten.

-
17 november 2021

Het was lekker! Voor de volgende keer zouden ze wel wat kouder mogen! (Vond ze kwa tempratuur lauw)

Anoniem
13 november 2021
Fam Stienstra
13 november 2021

in woord TOP

Wiebo Leegstra
12 november 2021

Ga zo door

Gerda
10 november 2021

Altijd goede snelle service en heerlijk!

Koen
8 november 2021
R. Meijer
6 november 2021

Na de vorige avond uit eten te zijn geweest bij Tao, de dag erna thuisbezorgd gedaan. Vriend en ik zijn groot fan van sushi en hebben elke tent in Leeuwarden wel geprobeerd, maar Tao wint met vlag en wimpel. Heerlijke sushi met avocado die perfect smeuïg is, en net genoeg van elk ingrediënt om elke sushi heerlijk te maken! 10/10!

PCK
4 november 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Maar Tao: plastic bakjes...really?

Nancy
4 november 2021

De beef in pepersaus was top! Vlees was supermals 👌🏽👌🏽 Sushimi was van goede kwaliteit! Heerlijk.

Machteld
1 november 2021

Goed eten en snelle vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hussein Musse
31 oktober 2021

❤️❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik-Jan
31 oktober 2021

Good als always!

Sander De Visser
30 oktober 2021
Linda
30 oktober 2021

Het was weer heerlijk! Enorm genoten. Alhoewel we liever in jullie restaurant eten......

Silla
29 oktober 2021

Uit eten naar Tao is natuurlijk lekkerder maar thuis smaakt het zeker ook goed!

Klaas van der Heide
27 oktober 2021

Heerlijk eten, snel thuis bezorgd, verse ingrediënten. Volgende keer weer TAO

Marcel
25 oktober 2021

Zoals altijd 👍

Anoniem
24 oktober 2021

Het was weer heelijk

Oosting
24 oktober 2021

Lekker, maar niet bijzonder

Tineke
22 oktober 2021
V.R. Aronds
19 oktober 2021
T. Smid
19 oktober 2021
PCK
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Op tijd. Op temperatuur. Optimaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Ringnalda
17 oktober 2021

Precies op tijd bezorgd en héérlijke gerechten. Gewoon primaprima

Arend Loerts
11 oktober 2021
Edwin Cox
9 oktober 2021

Kwalitatief heel goed en lekkerrrrr!

Wiebo Leegstra
9 oktober 2021

Alles was lekker en genoeg

Lena
9 oktober 2021

Eten is heerlijk. Ik zou alleen graag zien dat er meer keus is. (Meer grillprodukten net als menu in het restaurant). De bezorger was 15 minuten te laat.

Elle
8 oktober 2021

Lekker en snel!

Patrick
3 oktober 2021
Liesbeth
2 oktober 2021
Dol
2 oktober 2021

Ik had nog gebeld dat het verkeerde adres was ingevoerd, was dit helaas niet doorgegeven aan de bezorger waardoor hij aan het zoeken was in de zeikende regen..

Angelique
1 oktober 2021
Monique
29 september 2021
Steunebrink
28 september 2021
Jana
28 september 2021
Peter
28 september 2021

Uitstekende en mooi verzorgde sushi boxen!

FS
27 september 2021

altijd op tijd, altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
26 september 2021

Iets te laat maar super lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny Smit
26 september 2021

Exact op tijd. Eten was lekker vers en netjes verzorgd.

Bianca
25 september 2021

A l.t i.j.d. een feestje, zodra ik een verblijf in leeuwarden heb is bestellen bij tao het eerste wat ik doen, super lekker eten, en bij mij is het eten ook altijd stipt op tijd bezorgd, en die bezorgers? Altijd vrolijk, altijd vriendelijk; keep up the good work!

Kzm
20 september 2021

Toppp!!!

Lianne
20 september 2021

Thuisbezorgd in de war, bij Tao zelf besteld (na een telefoontje) en binnen een half uur geleverd. Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marietje
18 september 2021

De sushi was heerlijk en mooi op tijd gebracht.

Patrick
17 september 2021

Als altijd waren de poke bowl en sushi weer heerlijk

van der Wal
16 september 2021

Lekker, die pokébowl van Tao!! Verbeterpunten? Wat meer verschillende ingrediënten zou de pokébowl wat smakelijker maken. Op een gegeven moment is je topping wat weg en zit je alleen nog rijst te eten.

Krit
15 september 2021

Heerlijk gegeten. Goede service, goede prijs

Rianne Hartman
13 september 2021

Het was weer veel ste lekker!

Wiebo Leegstra
11 september 2021

Verschrikkelijk lekker een aanrader voor iedereen die van dit eten houdt..... in een woord geweldig een 10

Marjan
8 september 2021

Was weer super!!

Brantsma
30 augustus 2021

U brengt 0,25 cent in rekening voor betalen met Ideal. Dit is volgens de europese wetgeving verboden. Ditzelfde geldt ook voor betalingen met creditcard!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tao Restaurant

Beste heer Brantsma, Ik wil hier toch even op reageren om misverstanden te voorkomen. Wij maken gebruik van een bestelplatform Sitedish. Zij verwerken de bestellingen en het betalingsverkeer. Hiervoor betaald de restaurateur een maandelijkse fee. De consument betaald per bestelling transactiekosten ter hoogte van €0,25. Dit ligt dichtbij de werkelijke kosten die Sitedish maakt en strookt met de geldende wet- en regelgeving. Ik hoop u op deze wijze goed te hebben ingelicht en hoop u weer spoedig te mogen begroeten bij Tao of via Tao Delivery.

Beuneker
28 augustus 2021

Was weer verrukkelijk!

Westerhof
27 augustus 2021

De sushi is altijd heerlijk bij Tao. Wij bestellen hier wel vaker en meestal halen we het op. Staat altijd op de afgesproken tijd klaar en de kwaliteit is prima en lekker vers.

Marjan
25 augustus 2021

Hele snelle levering en het was heerlijk!!!

Sina
24 augustus 2021

We hebben gesmuld! Heerlijk! En ook nog 5 min voor de tijd aangekomen. Beter kan niet.

Irene Löwik
22 augustus 2021
A. Peper
21 augustus 2021
Mariska
21 augustus 2021

Sushi was heerlijk, poke bowl helaas weer teleurstellend qua vulling. Bezorging top.

Gonny
19 augustus 2021

Altijd lekker en meestal snel bezorgd!

Grete Oosterbaan
19 augustus 2021
Marco
16 augustus 2021

Complimenten, snel geleverd. 10 minuten voor afgesproken tijd en conform verwachting!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
14 augustus 2021

Heerlijke sushi, uitgebreide keuze, vriendelijk personeel en op tijd klaar. Balen dat ze niet in Hardegarijp bezorgen anders werd ik vaste klant.

Louise
13 augustus 2021

Zoals altijd erg lekker en op tijd

Tom
12 augustus 2021

Heerlijk.

Klasina
12 augustus 2021
Lorinde Antheunisse
4 augustus 2021

De bestelde papadums waren niet geleverd.

Frank
30 juli 2021

Snel bezorgd en heerlijk gegeten zoals altijd

Beuneker
29 juli 2021

Fantastisch en heerlijk weer

André
24 juli 2021

was weer erg lekker.

Judith
22 juli 2021

Heerlijk eten!!

Petra
17 juli 2021

Super lekker eten. Heel verzorgd. Nette bezorging. De beste zaak in Leeuwarden!

Lilian van der Wal-de Jong
16 juli 2021

Heel lekker gegeten, snelle service en heel vriendelijk

Kolk Jolt
12 juli 2021
Peter
11 juli 2021

Gewoon heerlijk eten. Goede kwaliteit. Bezorging is erg vriendelijk en correct. Echt een aanrader om iets te bestellen, top !!! App werkt ook super👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Copini
9 juli 2021

Onvoorstelbaar lekker en heerlijk vers!

Fébe
8 juli 2021

Mega snelle bezorging en een aardige jongen aan de deur! Blij met mijn eten en de service 😍

Sheila
4 juli 2021

Super lekker gegeten! Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee Groenhof
3 juli 2021

Heb aangegeven dat de bestelling om 18:30 te laten bezorgen. Komt de bezorger een kwartier te vroeg. Graag voor de volgende keer op de afgesproken tijd, zodat de mensen die nog onderweg zijn naar huis op tijd thuis kunnen zijn om de bestelling in ontvangst kunnen nemen. De klant geeft niks voor niks de aangeven tijd door

Peter de Haan
2 juli 2021

Altijd een feest als het heerlijke eten is bezorgd.

Lia
29 juni 2021

Zoals Altijd super vers en heerlijk

Nynke
28 juni 2021

Het was heel erg lekker en vers! Zelfs nadat mijn lieve vriend het mee op de boot had genomen.

Anoniem
26 juni 2021

Geleverd naar tijd en zelfs nog gedaan zoals in opmerking achterom neergezet! Was daarnaast natuurlijk ook (zoals altijd) heerlijk

Demy
26 juni 2021

Heerlijke pokebowl gegeten! As always !

Beuneker
22 juni 2021

Het werd een uur te vroeg gebracht En volgens mij had ik geen tonijn in mijn pokebowl maar knapperige kip

SV
19 juni 2021

Super lekker…

Maaike
16 juni 2021

Snelle bezorging, en kwaliteit zoals ik gewend ben: goed, lekker! Heel erg aan te raden.

Esmee
15 juni 2021

Keurig op tijd. Sushi was verrukkelijk. Bedankt voor jullie lekkere eten de afgelopen tijd. Ik ga binnenkort verhuizen naar de Noordoostpolder. Jullie zijn een top restaurant. Bedankt.

Douwe
15 juni 2021
Dineke
15 juni 2021

Geweldigggg

Hoogland
14 juni 2021

Een deel van het bestelde eten was vergeten. Dit was niet de eerste keer dit was de vorige keet ook zo gegaan. We hebben het toen zo gelaten maar deze keer maken we er een melding van. Erg jammer nu veel te veel betaald. Twee hoofdgerechten en een aantal bijgerechten waren er niet bij. Erg jammer en zo niet voor herhaling vatbaat. Helaas voor ons 1 ster.

Sandor
13 juni 2021

Altijd lekker eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HB
12 juni 2021

Overheerlijke sushi, altijd!

Maria
10 juni 2021

Er wordt ook rekening gehouden met vegan opties. Heel fijn!

A . VEENSTRA
7 juni 2021

De 555 met teryakisaus gevraagd ipv met honing mosterd saus, dit stond wel verwerkt op de bon echter helaas toch met honing mosterdsaus gekregen. Wat mij betreft passen jullie deze standaard aan op de kaart met teryakisaus :) verders altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria De jong
6 juni 2021

Je kon merken dat het druk was. De warme snacks waren koud en slap. De sushi was redelijk. Te veel saus en de rijst was erg compact

Evelien
6 juni 2021

Prima en lekker eten.

HN
6 juni 2021

💯

Sander de Ridder
5 juni 2021

Smaakte allemaal prima. Alleen de Spicy tuna in de bowl was qua hoeveelheid bedroevend. Nogmaals smaken dik op orde, maar toch een beetje teleurgesteld.

A. Douma
5 juni 2021

Genoten! Sushi was super.. Voor de niet sushi liefhebbers hadden we vlees met rijst besteld en pittige kip kerrie.. vond het erg duur voor de kleine hoeveelheid die we kregen.. zij hadden met 2 mensen niet genoeg.. de papadums met salade viel ook tegen voor dat geld.. sausje was wel erg lekker! Salade was letterlijk ijsbergsla met 3 plakjes komkommer en 2 druppen slasaus..

Kirsten
5 juni 2021

De sushi was erg lekker en de bezorging was snel 😁

Peter de Haan
3 juni 2021

Fantastisch eten en een goede bezorgservice. De eerste scooter bezorger vertelde dat er nog een nalevering kwam, nog geen fractie daarna stond er een bezorger met auto voor de deur. Chapeau Tao! 👍👍

HvdW
2 juni 2021

Zoals gewoonlijk lekker gegeten en stipt op tijd geleverd!

Erik-Jan
30 mei 2021

Kan niet wachten tot we weer binnen kunnen komen eten!

J.
29 mei 2021

Helaas zaten er geen stokjes bij, en er miste een currydriehoek 😂

Naomi Huisman
27 mei 2021

Altijd heerlijke sushi, ik woon zelf op ameland en neem het dinsdag uit school altijd mee! Goede service, aardig personeel.

Bauke
27 mei 2021

Supergoed geregeld! Een partybox voor de lunch! 12.15 open en 12.20 bezorgd.

Sandra
26 mei 2021

Heerlijke sushi en snel bezorgd

Sav
26 mei 2021
Renske
25 mei 2021

Was weer lekker en voor de tijd bezorgd. Super 😋😋

Alysia
25 mei 2021

Had een pokebowl besteld met extra zalm en avocado, maar dit zat er niet bij. Even gebeld en dit zijn ze toen keurignetjes nog even komen brengen plus een extra snack van de zaak :D Topservice!

Arend
24 mei 2021

Perfect

Nynke
23 mei 2021

Na een lange tijd weer sushi gegeten van Tao. In het verleden eens een slechte ervaring gehad, door lovende ervaringen van vrienden toch weer eens sushi van Tao. Dit gaan we absoluut weer vaker doen, het was super lekker.

Bakker
22 mei 2021

Was weer heerlijk

Huisma
22 mei 2021
Anoniem
22 mei 2021
John Martin
22 mei 2021

Lekker gegeten zoals we gewend zijn van Tao

Stelwagen
22 mei 2021

Vandaag weer afgehaald, zag er weer goed uit en erg lekker.

steensma
22 mei 2021

De Chicken curry Don was vandaag vrij smakeloos er ontbraken ingrediënten. Erg jammer anders altijd zo lekker.

Marian
22 mei 2021

Echt lekkere sushi (zoals altijd)..

Silla
21 mei 2021
LvdA
19 mei 2021

Heerlijk!

Merely
17 mei 2021
Eveline Fredriksz
17 mei 2021

Het eten wordt uitstekend verzorgd geleverd. En de warme gerechten worden ook goed warm bezorgd en doet niets af aan de smaak zoals we al jaren gewend zijn wanneer we in het restaurant bestellen. Wij zijn hier heel content mee 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Schaaf
16 mei 2021

Zoals altijd 100% in orde!

Urban
15 mei 2021

Very tasteful, good amount of food. Ready on time for pickup. Would definitely recommend.

Linda
14 mei 2021

Iedereen gewaarschuwd. De bakjes poke bowl worden dusdanig dicht getapet, dat er de kans bestaat bij het lostrekken dat de deksel ineens loslaat en je de poke bowl overal hebt liggen maar niet in de bowl.

S. Terpstra
14 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten! De bestelling is op tijd bezorgd. Wij gaan zeker weer sushi bij Tao bestellen.

Fokelien
11 mei 2021

Het was weer heerlijk.We kijken uit naar het moment dat we weer uit eten kunnen bij jullie.

Esmee
10 mei 2021

Weer netjes op tijd. Deze keer vegetarische sushi....ik heb de vis niet gemist. De Wakame was lekker... hou er van. Heerlijk gegeten. TAO is TOP.

F. Smit
9 mei 2021

Als altijd keurig op tijd en super lekker!👍🏻

Muller
9 mei 2021
Manuela
9 mei 2021

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik-Jan
8 mei 2021

Best sushi in town!

Arend
7 mei 2021
El
5 mei 2021

Heel goed! maar wel aan de dure kant

Hessel
4 mei 2021

Zeer goed. Diverse verschillende schalen Sushi’s besteld. Buitengewoon en Erg lekker!

Welmoed
3 mei 2021

Heerlijk gegeten, en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva Smit
3 mei 2021

Perfect. Heerlijk eten, we waren eerder dan de afgesproken tijd, gebeld en bestelling kon eerder opgehaald worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
3 mei 2021

Heerlijk eten, ik ga hier vaker bestellen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
2 mei 2021

Verrukkelijk! En heel snel bezorgd.

Marrit
1 mei 2021

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Kamphuis
29 april 2021
Suzanne
29 april 2021

Elke keer weer genieten. Ik woon nu buiten de stad waar ze helaas niet bezorgen, maar afhalen heb ik er graag voor over. Hopelijk kunnen we gauw weer met het hele gezin een tafeltje reserveren, want dat is het leukst!

HvdW
28 april 2021

Hartstikke lekker en weer precies op tijd afgeleverd. Volgende keer weer :-)

John
28 april 2021

Mooi op tijd geleverd. Heerlijk van smaak en goed warm. Al een paar keer bestelling geplaatst en telkens zeer goed gegeten!

ed pardo
28 april 2021
LvdA
27 april 2021

Snel geleverd. Heerlijk gegeten!

Boukje Dam
27 april 2021

Was heerlijk! Veel keuze en erg vers, de warme gerechten perfect op temperatuur en alles super lekker op smaak👍😍

Humaira
27 april 2021

Heel goed en friendly service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beuneker
27 april 2021

Jammer dat er toch weer potjes gember en wasabi bij zat Had erbij gezet dat we die niet hoefden Ook vanwege milieu al dat plastic

FS
27 april 2021

Weer heerlijk gegeten, zowel sushi als pokebowl. Bezorging als altijd strak op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arend
27 april 2021
Edwin
27 april 2021

Het is altijd een genot als wij sushi bij jullie bestellen. De kwaliteit is heel goed. Altijd vers en vol smaak.. bezorgers zijn altijd beleefd en vriendelijk. Ga zo door 👍🏾.

Marten
26 april 2021

Super snel bezorgd en de poke bowls zijn erg lekker. Alleen jammer dat ze geen large portie hebben.

Kitty
26 april 2021

👍

Dijk
21 april 2021

Heerlijke poke bowl! Vaste prik tijdens overwerken. Altijd snelle levering en heerlijk vers. Aanrader!

Naomi Huisman
20 april 2021

Altijd mooi optijd klaar, verse suhi, vol van smaak en erg vriendelijk personeel.

Walter
18 april 2021

Weer uitstekend. Bestelling op tijd klaar, eten overheerlijk. Wat moet ik zeggen.... TOT VOLGENDE KEER :-)

Melanie
17 april 2021
Agnes
17 april 2021

Was weer zeer goed

Wanda
17 april 2021

Heerlijk!! en mooi optijd bezorgd.

Gerben
14 april 2021

Heerlijk eten en vriendelijke service, dat voor een ontzettend betaalbare prijs! Dank jullie wel!

Anoniem
12 april 2021

Goede bezorging, het eten was warm bij bezorging. Eten was vers en lekker! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
12 april 2021

Ik kom al een hele lange tijd bij Tao, jaren zelfs. En in al die jaren kan ik geen slecht woord over ze spreken. In het restaurant (voor corona) is een geweldige sfeer en vriendelijk personeel! Op dit moment heb ik diverse keren gebruik gemaakt van ophalen en laten bezorgen, middels telefonisch of de app. Het werkt beide perfect. Ze zijn super vriendelijk en vrolijk. De bezorger belt wanneer hij verwacht een paar minuten later is, in mijn optiek een top service!

Taetske
12 april 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Nu ook nog even de bezorging uitbreiden naar Deinum. Dan kunnen we nog vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Ploeg
12 april 2021

Smaakte goed. Echter na een uurtje ben ik flink ziek geworden. Mijn tafel genoten echter niet, dus blijft de vraag of dit door de maaltijd kwam. We bestellen regelmatig, en nog nooit ziek geweest.

Femke Sterk
11 april 2021
Bleeker
11 april 2021

Wij bestellen ca 1x per maand. Top bezorging. Altijd op tijd. Vriendelijk. Helaas is het stuk vis in de sushi het laatste jaar steeds kleiner geworden en de hoeveelheid rijst groter. Terwijl de prijs nog steeds gelijk is gebleven. We eten graag sushi om de vis en niet omdat we zo erg houden van veel rijst. De hoeveelheid vis mag weer opgeschroefd worden zoals dat in de beginjaren was. Het was een mager jaar, dat snap ik. Maar dit is voor ons te letterlijk genomen.

Bakker
11 april 2021

Heerlijke sushi

Reactie van Tao Restaurant

Bedankt voor uw recensie. Zo te lezen had u de volle 5 ⭐️ willen geven.

Koopman
10 april 2021

Op tijd en heerlijk gegeten

Wendy
10 april 2021

De sushi wad voortreffelijk.

Mmm
9 april 2021

Beste sushi ooit!!!

Carla
8 april 2021

Echt geweldige sushi!!! Als we sushi gaan eten dan bestellen we altijd bij TAO. We hebben bij verschillende restaurants sushi besteld om even te kijken welke het beste is, maar we komen altijd terug bij TAO. Vers en vol van smaak. De bezorging is supersnel ze zijn er altijd eerder dan aangegeven wordt via de mail.

Patrick
7 april 2021

Ik had de noedels met rund in zwarte pepersaus, mijn vrouw en zoon de sushi. Beide waren erg lekker en smaakvol. Ook precies op tijd afgeleverd

Hans
7 april 2021

Complete maaltijd afgehaald, prima verzorgd, zeer goede smaakbalans. Aanrader!

Thessa
6 april 2021

Zoals altijd was de maaltijd weer eens geweldig! Nog nooit iets op aan te merken gehad! Tao is een aanrader!

Harkema
6 april 2021

Kwalitatief goed eten, zeer vers bereid. Goede prijs voor de hoeveelheid eten. Zou deze plek zeker aanraden aan anderen!

Silla
6 april 2021

Top zoals altijd!

Edwin
6 april 2021

Goede kwaliteit en goede service. Top!!

Erik-Jan
5 april 2021

Fantastisch! Het was weer genieten van alle lekkers van Tao!

Laurenzo
5 april 2021

Op tijd bezorgd en het was zeer smakelijk 👌🏽👍🏽👏🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sheila
4 april 2021

Heerlijk gegeten! 🙏 dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 april 2021
Marhojo
4 april 2021

We hadden een hogere verwachting maar Jammergenoeg was het eten koud. Prijs kwaliteit was niet bijzonder Zal niet gauw weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Terpstra
3 april 2021

De sushi heeft echt heerlijk gesmaakt! Bezorging volgens afspraak. Wij gaan zeker vaker bij Tao bestellen.

Bianca
1 april 2021

Heerlijk !! Bakje met 12 vlees sushi’s echt een aanrader voor de vlees eter.

Peter
1 april 2021

Mooi strak opgemaakte sushi-box. Uitstekende smaken en mooie vis. Kompleet met sojasauce, iets kleinere wasabi en gember portie dit keer. Prima!

Maike Alberts
1 april 2021

Mooi op tijd, bestelling compleet en heerlijk gegeten. Dank!

Lentz
31 maart 2021

Een deel van mijn aafhaalbestelling miste, zo bleek na thuiskomst. Na telefonisch contact wel goed opgelost.

Mirjam
31 maart 2021

mooi op afgesproken tijd, heerlijk gegeten, wat warm moest zijn was ook echt warm. Als we nog een x moeten bestellen is niets wat ons tegenhoudt... maar het liefst nemen we weer plaats in het restaurant om te genieten van het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
31 maart 2021

Super snel en gloeiend heet geleverd. Brandde bijna mijn mond nog aan de mini loempia’s Eten goed op smaak en een keurige portie

Anique
30 maart 2021

Overheerlijk

Struik
30 maart 2021
Rianne
28 maart 2021

De rijst van de poke bowl was deze keer (en de vorige keer) erg zout. De kimchi was zoals altijd super lekker!

Noppert-Kooistra
28 maart 2021

Weer ongelofelijk lekker gegeten, wat een genot. Altijd op tijd, heerlijke sushi en ook de warme hapjes zijn top! Zeker de beste Sushi van Leeuwarden. #vaste klant

Meinte
28 maart 2021

Eten is wat smaak betreft prima maar wel jammer dat het al koud is al het bezorgd wordt. Is ook niet de eerste keer dat dat gebeurd.

Tristan
28 maart 2021

Super snelle bezorging en net zo lekker als kn het restaurant!

Ineke
27 maart 2021

Het was weer genieten van het lekkere eten. Het ziet er heerlijk uit, en de smaak is ook geweldig

Joyce
27 maart 2021

Heerlijke poke bowl en sushi! Mmmm

Sylvie
27 maart 2021

Wij zijn een aantal keer in het restaurant komen eten toen dat nog kon en omdat we toen zo tevreden waren wilden we deze keer het afhalen proberen. Helaas waren alle sushirollen, met de gebakken garnalen erin, koud. Dit is niet voor herhaling vatbaar.

Edwin
27 maart 2021
Steven
25 maart 2021
Leo Modderman
22 maart 2021

TOP !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
22 maart 2021
Susanne
22 maart 2021

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Raskeyn
21 maart 2021

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien
21 maart 2021

Perfect!!!! Op de afgesproken tijd bezorgd en de sushi was heerlijk!

Nicolai
20 maart 2021

We hebben afgehaald. Stond klaar toen we kwamen. Eten was Heerlijk! Alleen aan de prijzige kant. Als restaurant weer open gaat kom ik weer!

Judith
15 maart 2021

Het was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MP
14 maart 2021

Lekkere sushi en de levering mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. De Witte
14 maart 2021
Kijlstra
14 maart 2021

Pokebowl mag iets minder rijst tov de toppings, de rest was heerlijk